Συναντώντας τον... Caveman στο Coronet!

Διαβάστηκε
Γύρω στις 9.30μμ, αφού ακούσαμε και τα τρία ‘καμπανάκια’ έσβησαν τα φώτα και μετά είδαμε στη σκήνη τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη. Μόλις μας ‘είδε’ και εκείνος ξεκινήσαμε εναν απολαυστικό διάλογο.[από τη Μαρία Βασιλοπούλου και τον Κωστή Παρούση-Ορθοδόξου]

Βρεθήκαμε την Παρασκευή το βράδυ (28/10) μαζί με φίλους στο θέατρο Coronet στο Παγκράτι. Μέτα απο τόσα χρόνια παραστάσεων και τόσο καλές κριτικές απο το κοινό αποφασίσαμε να παρακολουθήσουμε τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη στο ρόλο του Caveman. Περίπου στις 9 μμ. μπήκαμε μέσα κ περιμέναμε. Το θέατρο ήταν μικρό και οικογενειακό, δημιουργούσε το πλέον κατάλληλο κλίμα για αυτή την παράσταση. Η σκήνη ήταν σχετικά μικρή με πολύ απλά σκηνικά.

Γύρω στις 9.30μμ, αφού ακούσαμε και τα τρία ‘καμπανάκια’ έσβησαν τα φώτα και μετά είδαμε στη σκήνη τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη. Μόλις μας ‘είδε’ και εκείνος ξεκινήσαμε εναν απολαυστικό διάλογο. Όλη η παράσταση είναι μια συνομιλία του χαρακτήρα Σωτήρη και του κοινού.

Ο διάλογος αυτός κράτησε κάτι λιγότερο απο 2 ώρες, όπου μέσα σε αυτές τις ώρες ο πρωταγωνιστής προσπαθούσε να μας εξηγήσει τις αιτίες για την αιώνια μάχη των φύλων με τη συνεργασία τη δικιά μας φυσικά.  Βέβαια όλες αυτές οι εξηγήσεις είχαν την αφετηρία τους στον άνθρωπο των σπηλαίων (γνωστό και ως Caveman..). Μέσα απο τη μάχη αυτή των φύλων περάσαμε 2 απολαυστικές ώρες. Υπήρχαν πράγματα με τα οποία μπορούσες να ταυτιστείς, υπήρχαν άλλα τα οποία ενδεχομένως να ακούγονταν υπερβολικά και να μη σε εξέφραζαν τόσο..σίγουρα όμως εξέφραζαν κάποιον άλλον!

Το θέμα δεν είναι όμως πόσο θα ταυτιστείς..για εμάς το βασικό ήταν οτι περάσαμε το βράδυ μας ευχάριστα, με στιγμές που δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε να γελάμε. Όμως το να γελάσεις το περιμένεις, αυτό που δεν περιμέναμε ήταν να προβληματιστούμε και κάποιες στιγμές να συγκινηθούμε. Εξαιρετικές εναλλαγές συναισθημάτων!

Δε θέλουμε να γράψουμε κάτι άλλο για την παράσταση, αυτό που έχουμε να πούμε είναι καταρχήν οτι ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης ήταν εξαιρετικός και ότι (με βάση τη δική μας ταπεινή άποψη) όποιος δεί αυτήν την παράσταση έχει να κερδίσει ένα πολύ όμορφο βράδυ. Τη συστήνουμε ανεπιφύλαχτα.

Ο Caveman από αρχές Νοεμβρίου θα πάει για δύο εβδομάδες στην Θεσσαλονίκη στο θέατρο Αριστοτέλειον. Μετά θα ξανάρθει στην Αθήνα στο θέατρο Coronet.

Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Βαθμός άρθρου/10 ()
Πώς σας φάνηκε το άρθρο;
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια