Άγνωστο υλικό των On a Friday (Radiohead)

Διαβάστηκε
Μπορεί να είναι η ιδέα μου, αλλά τελευταία 'ξεθάβουμε' συνέχεια παλιό και άγνωστο υλικό μεγάλων συγκροτημάτων του παρόντος. Ήρθε και η σειρά των Radiohead ή αλλιώς On a Friday, όπως πρωτοπαρουσιάστηκαν στο αγγλικό κοινό...Μπορεί να είναι η ιδέα μου, αλλά τελευταία 'ξεθάβουμε' συνέχεια παλιό και άγνωστο υλικό μεγάλων συγκροτημάτων του παρόντος. Ήρθε και η σειρά των Radiohead ή αλλιώς On a Friday, όπως πρωτοπαρουσιάστηκαν στο αγγλικό κοινό, χωρίς όμως τον κιθαρίστα και κατά δύο χρόνια νεώτερο Johnny Greenwood.

To 1986 οι On a Friday (γιατί τα μέλη του συγκροτήματος ως συμμαθητές συνήθιζαν να κάνουν πρόβα κάθε Παρασκευή στη μουσική αίθουσα του σχολείου τους) ηχογραφούν την πρώτη τους demo κασέτα στην Οξφόρδη. Από αυτήν μπορούμε πλέον να ακούσουμε τα τραγούδια Everybody Knows' και 'Girl (In The Purple Dress)' και να διαπιστώσουμε τι άλματα εξέλιξης έχουν κάνει στις συνθέσεις τους αλλά και ο Yorke στα φωνητικά του.

Διαβάστε εδώ για τους πρώτους ευρωπαϊκούς σταθμούς της περιοδείας των Radiohead και ακούστε τις νέες διασκευές TKOL RMX 8.Από
Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Βαθμός άρθρου/10 ()
Πώς σας φάνηκε το άρθρο;
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Λέξεις Κλειδιά
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια