Τα πραγματικά αίτια θανάτου του Jim Morrison συγκαλύφθηκαν

Διαβάστηκε
Νέο βιβλίο-χρονικό για τον θάνατο του frontman των Doors, Jim Morrison, επανεξετάζει τον τρόπο, χρόνο και χώρο θανάτου του...Νέο βιβλίο-χρονικό για τον θάνατο του frontman των Doors, Jim Morrison, επανεξετάζει τον τρόπο, χρόνο και χώρο θανάτου του. Σύμφωνα με τον Γάλλο συγγραφέα και φίλο του Morrison, Sam Bernett, τη νύχτα της 3ης Ιουλίου του 1971, εμφανίστηκε στο Rock & Roll Circus club του Παρισιού συνοδευόμενος από την τότε φίλη του, αναζητώντας να αγοράσει ηρωίνη για αυτήν.

Στη συνέχεια κατευθύνθηκε στις τουαλέτες του club, αλλά μετά από μισή ώρα παρέμενε εξαφανισμένος, μέχρι που ένας σερβιτόρος είπε στον συγγραφέα ότι κάποιος είχε κλειστεί σε μία τουαλέτα και δεν έβγαινε έξω. Όταν άνοιξαν την πόρτα, είδε τον Morrison πεσμένο στο πάτωμα, ενώ είχε ίχνη αίματος και αφρούς στο στόμα του. Ο συγγραφέας, πεπεισμένος ότι ο Morrison είχε καταναλώσει τη μοιραία δόση ηρωίνης στις τουαλέτες του club, πιστεύει ότι τα άτομα που την είχαν προμηθεύσει σε αυτόν ανέλαβαν να συγκαλύψουν την πραγματική ιστορία, ώστε να μην γίνουν ανακρίσεις.

Οι έμποροι ναρκωτικών λοιπόν όταν τον είδαν επέμειναν ότι ήταν ζωντανός και τον σήκωσαν για να τον βγάλουν έξω από το club και να τον φροντίσουν. Η συνέχεια της ιστορίας είναι γνωστή, καθώς ο Morrison βρέθηκε νεκρός στη μπανιέρα του διαμερίσματός του. Από τη μεριά των ιδιοκτητών του club, ο συγγραφέας υποστηρίζει ότι υπήρχε επίσης κάλυψη καθώς αργότερα δέχτηκε ένα τηλεφώνημα που τον προειδοποιούσε να μην αναφέρει τίποτα. Την ίδια απειλή δέχτηκε εκείνο το βράδυ και η Marianne Faithfull, η οποία έκτοτε δεν ξαναμίλησε για τον Morrison. Ίσως λοιπόν η υπόθεση αυτή ανοίξει ξανά και αλλάξουν τα στοιχεία στη μουσική ιστορία. (Πηγή:Rolling Stone)
Από
Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Βαθμός άρθρου/10 ()
Πώς σας φάνηκε το άρθρο;
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Λέξεις Κλειδιά
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια