Πίστευε και μη...copy files!

Διαβάστηκε
Η εκκλησία του Kopimism (από το copy προφανώς) απέκτησε σάρκα και οστά λίγο πριν τα Χριστούγεννα και αναγάγει την πράξη του διαμοιράσματος αρχείων σε ιερό μυστήριο.Είσαι φανατικός down-loader και ντρέπεσαι να το ομολογήσεις;
Είσαι ένας διαδικτυακός πειρατής που καταπατάς μυριάδες νόμους πνευματικών δικαιωμάτων;

Αν λοιπόν έχεις το torrent και το rapid share επί 24ωρου βάσεως ανοιχτό στον υπολογιστή και χαίρεσαι να βλέπεις τις μπάρες του downloading να πρασινίζουν, η Σουηδία είναι η χώρα των ονείρων σου. Διότι εκεί, το downloading (νόμιμο ή μη) αναγνωρίστηκε ως επίσημη θρησκεία από τη σουηδική κυβέρνηση.

Η εκκλησία του Kopimism (από το copy προφανώς) απέκτησε σάρκα και οστά λίγο πριν τα Χριστούγεννα και αναγάγει την πράξη του διαμοιράσματος αρχείων σε ιερό μυστήριο. Το CTR+C και το CTRL+ V σκέφτονται ήδη να γίνουν τα ιερά της σύμβολα.

Ο ιδρυτής της Isak Gerson δήλωσε ότι:

Being recognised by the state of Sweden is a large step for all of Kopimi. Hopefully this is one step towards the day when we can live out our faith without fear of persecution.

Η δήλωση της πίστης όμως φαίνεται να διαφοροποιείται και από την άσκηση της τελετουργίας, καθώς ο ιδρυτής δηλώνει ότι δεν νομιμοποιείται αυτομάτως η διακίνηση αρχείων που απαγορεύει η σουηδική νομοθεσία.

Από
Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Βαθμός άρθρου/10 ()
Πώς σας φάνηκε το άρθρο;
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια