Ο Laurent Garnier επιστρέφει με νέα δουλειά

Διαβάστηκε
Ο γνωστός γάλλος DJ ετοιμάζει νέο single και δίσκο.O Laurent Garnier o γνωστός γάλλος DJ και παραγωγός ετοιμάζει νέα δουλειά, όπως δήλωσε στο ΝΜΕ. Στον δίσκο που ετοιμάζει θα συνεργαστεί με τους  Stephane “Scan X” και Benjamin Rippert, τους μουσικούς με τους οποίους συνεργάστηκε στην LBS Tour. Το όνομα LBS προκύπτει από τα αρχικά των ονομάτων των τριών DJs.  

«Ένα κομμάτι θα ονομάζεται 'Jacques In The Box'. Δεν μπορώ να σας πω ποια δισκογραφική εταιρεία θα το κυκλοφορήσει γιατί θα είναι μια μεγάλη έκπληξη», δηλώνει ο Garnier. «Το δεύτερο κομμάτι που θα κυκλοφορήσει μαζί του θα είναι το 'Our Future', οι στίχοι του οποίου αφορούν το γεγονός ότι το μέλλον μας είναι πιθανό, ενάντια σε αυτούς που λένε ότι έρχεται το τέλος. Με την οικονομική κρίση της εποχής, οι τράπεζες είναι σε μια πολύ άσχημη κατάσταση και αρχίζει να γίνεται τρομακτικό αυτό που συμβαίνει στην Ευρώπη. Απλά ήθελα να κάνω ένα τραγούδι που να λέει ότι ακόμα και αν διανύουμε άσχημους καιρούς, πρέπει να προσπαθήσουμε να κρατηθούμε γιατί θα έρθουν και καλύτερες μέρες».

O DJ έπαιξε αυτά τα κομμάτια για πρώτη φορά στο Avalon του Λος Άντζελες πριν από λίγες μέρες. Το να παίζει ζωντανά το νέο του υλικό, είναι κάτι διαφορετικό για τον Garnier αλλά τον βοηθά να δοκιμάζει την ανταπόκριση του κόσμου στο ρυθμό των τραγουδιών και να τεστάρει κατά κάποιον τρόπο τα κομμάτια. «Είναι κάπως dubby, και όσο περισσότερο
τα παίζουμε ζωντανά, τόσο βρίσκουμε τα σωστά κλειδιά», λέει ο ίδιος.

Αφού τελειώσει την περιοδεία του στην Ιαπωνία ο Garnier μαζί με τους υπόλοιπους LBS θα μπουν κατ’ ε
υθείαν στο στούντιο καθώς όπως δηλώνουν έχουν πολύ υλικό για ηχογράφηση. Αναμένουμε, λοιπόν, σίγουρα το πρώτο single τέλη του καλοκαιριού και πιθανόν ένα δεύτερο πριν τα τέλη του 2012. Ο νέος δίσκος υπολογίζεται πως θα κυκλοφορήσει αρχές του 2013.

Πριν ακόμα τελειώσει την περιοδεία του στην Ιαπωνία, ο Garnier σχεδιάζει τα επόμενα shows. «Η ιδέα για τις νέες εμφανίσεις είναι να έχουμε μερικά videos μαζί μας. Είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε πολύ για τα επόμενα shows. Μιλάμε για αυτό κάθε μέρα. Επίσης, θα μας άρεσε πολύ να παίξουμε σε φεστιβάλ. Το καλύτερο σενάριο για μας θα ήταν να εμφανιστούμε στο Coachella ή κάτι τέτοιο. Θα μας άρεσε πολύ να το κάνουμε αυτό».

O Laurent Garnier, γνωστός και ως Choice, κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ με τίτλο Shot In The Dark το 1994. Έκτοτε, έχει κυκλοφορήσει συνολικά 9 δίσκους μαζί με τον τελευταίο του Tales οf a Kleptomaniac (2009) και πολλές συλλογές.Από
Λέξεις Κλειδιά
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια