Parov Stelar & band στην Ελλάδα τον Απρίλιο

Διαβάστηκε
Η φήμη επιβεβαιώθηκε κι ένα από τα αγαπημένα συγκροτήματα της Ελλάδας επιστρέφουν στην χώρα μας τον Απρίλη.Δελτίο Τύπου

Οι Parov Stelar & Band επιστρέφουν στην Ελλάδα για 2 μοναδικές συναυλίες!

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012 _ Βοτανικός _ Αθήνα
Support act: Penny & The Swingin’ Cats

Σάββατο 28 Απριλίου 2012 _ Fix _ Θεσσαλονίκη
Support act: Speakeasies swing band

Watch the new tour teaser:Η φήμη επιβεβαιώθηκε κι ένα από τα αγαπημένα συγκροτήματα της Ελλάδας επιστρέφουν στην χώρα μας τον Απρίλη, για δύο εμφανίσεις που θα συζητηθούν.

Ο Parov Stelar και η μπάντα του θα παρουσιάσουν επί σκηνής τις μεγάλες τους επιτυχίες, την Παρασκευή 27 Απριλίου στον Βοτανικό, Αθήνα και το Σάββατο 28 Απριλίου στο Fix, Θεσσαλονίκη. Οι γνωστές κι αγαπημένες τους επιτυχίες “Chambermaid Swing”, “Homesick”, “Libella Swing”, “Mojo radio gang”, “Charleston Butterfly”, “Matilda”, “Catgroove”, “Love”, “Shine”, “The Phantom” θα μας ξεσηκώσουν, ενώ θα παρουσιάσουν και νέα τραγούδια από τον καινούργιο δίσκο τους με τίτλο “The Princess”, ο οποίος θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο!

Ο Parov Stelar έχει κερδίσει μια θέση στην κορυφή των διεθνών παραγωγών, με  την αλάνθαστη μίξη της jazz και δείγματα από ρυθμική και ηλεκτρονική μουσική, τη στιγμή που η  μπάντα του έχει την δυνατότητα να μετατρέπει κάθε live show τους,  σε ένα ατελείωτο party! Ο όρος “electro swing” έχει καθιερωθεί  πλέον γι’ αυτό το είδος μουσικής και ο Parov Stelar δικαιωματικά είναι ο δημιουργός του.Info:

Χώροι:
Βοτανικός, Κασσάνδρας 19, Ιερά Οδός & Σπ. Πάτση, Αθήνα 
Fix, 26ης Οκτωβρίου, Σφαγεία, Θεσσαλονίκη

Τιμές εισιτηρίων: 
Αθήνα_ Προπώληση: 23 ευρώ / Ταμεία: 28 ευρώ
Θεσ/νίκη_  Προπώληση: 22 ευρώ / Ταμεία: 27 ευρώ

Προπώληση Εισιτηρίων:

www.tickethour.gr & σύντομα σε καταστήματα προπώλησης εισιτηρίων

Βιογραφικό “Speakeasies swing band”

Οι “Speakeasies Swing Band!” δημιουργήθηκαν στη Θεσσαλονίκη στις αρχές του 2010, αν και η ιδέα μιας Swing μπάντας υπήρχε πολύ καιρό πριν στα ιδρυτικά μέλη του συγκροτήματος. Οι SSB έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση στο SwingALONICA τον Μάιο του 2010 στο Block33. Η επιτυχία της πρώτης τους εμφάνισης είχε ως αποτέλεσμα μια ακόμα συναυλία στον ίδιο χώρο σε λιγότερο από ένα μήνα, αλλά και την συμμετοχή τους στο επόμενο πάρτι της σχολής χορού “lindy hop Greece” (Swing n’ Swim) στον Αρμενιστή.

Από τότε έχουν εμφανιστεί αρκετές φορές στο Block33 και έχουν συνεργαστεί άλλες 2 φορές με το “lindy hop Greece” (SwingALONICA x-mas 2010 στο Principal Club Theater και Swing n’ Swim II). Έχουν συμμετάσχει σε διάφορα φεστιβάλ, όπως στη γιορτή για την υποψηφιότητα της Θεσσαλονίκης ως πρωτεύουσα νεολαίας 2014. Εκτός από τη Θεσσαλονίκη έχουν εμφανιστεί στην Καβάλα, στα Ιωάννινα, στη Βέροια, στην Χαλκιδική και στην Αθήνα. Μεταξύ άλλων έχουν παίξει μαζί με τους Αμερικανούς “Cherry Poppin’ Daddies” και τους Λιθουανούς “Rhythm Junkies”.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.speakeasies.gr

Βιογραφικό “Penny & The Swingin’ Cats”

Το μουσικό συγκρότημα Penny & The Swingin' Cats απαρτίζεται από 5 έμπειρους μουσικούς και ξεκίνησε την δράση του, την περίοδο 2009-2010. Έχει πραγματοποιήσει ζωντανές εμφανίσεις σε πολλά Φεστιβάλ (River Party 2011,Swing The City Fest 2011, Fringe Festival 2011 κ.α) και μαγαζιά της Αθήνας (Bacaro, Belafonte, Nueva Trova, tiki, Life Jazzy Bar, Ginger Ale, κ.α) και εκτός Αθηνών σε πάρα πολλά μέρη (Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Λαμία Βόλος, Καλαμάτα, Ιωάννινα, Χαλκίδα, Χανιά κ.α).

Πολύ σημαντική στιγμή για το συγκρότημα αποτελεί η ζωντανή εμφάνιση της 18ης Μαρτίου 2010 στον πολυχώρο Gagarin, ανοίγοντας το πρόγραμμα του Marc Almond, όπως και οι ζωντανές εμφανίσεις της 26ης Απριλίου και 1ης Νοεμβρίου 2010 στην εκπομπή Ράδιο Αρβύλα. Επίσης την 21η Νοέμβρη 2010 συμμετεiχαν στο event "The Swing Thing" στο "FUZZ" και έπαιξαν μαζί με τους αθηναίους Hirollers και μια απο της καλύτερες swing - jive παγκοσμίως, τους αμερικάνους Royal Crown Revue.

Για περισσότερες πληροφορίες:  http://www.myspace.com/pennyandtheswingincats

Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Βαθμός άρθρου/10 ()
Πώς σας φάνηκε το άρθρο;
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Λέξεις Κλειδιά
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια