Οι Amon Amarth ζωντανά την Κυριακη 22 Απριλίου στο Fuzz

Διαβάστηκε
Οι Σουηδοί Viking/Death metalers Amon Amarth έρχονται για ένα και μοναδικό live στη χώρα μας την Κυριακη 22 Απριλίου στο Fuzz.Οι Amon Amarth υφίστανται ως group από το 1988 υπό το όνομα Scum όπου επαιζαν ένα είδος death/grind metal. Άνηκαν στην underground metal σκηνή της Σουηδίας και το 1991 άλλαξαν το ονομα τους σε Amon Amarth ( Mount Doom από το μύθο της Μέσης Γης του J.R.R. Tolkien). Το πρώτο τους demo ήταν το Thor Arise και ακολούθησαν τα The Arrival Of The Fimbul Winter και Sorrow Throughout The Nine Worlds. To 1997 υπογράφουν στη Metal Blade Records στην οποία βρισκονται μεχρι και σήμερα.

Στιχουργικά κινούνται σε ό,τι έχει σχέση με τους Vikings και τη Σκανδιναβική μυθολογία. Οι στίχοι επενδύονται από μελωδικό death metal ήχο με έντονο επικό συναίσθημα. Το τελικό αποτέλεσμα ειναι κάτι μοναδικό και ειδικά για τους ένθερμους υποστηρικτές του είδους, ανεπανάληπτο.

Το 1998 κυκλοφορούν τo πρώτo τους  full LP Once Sent From The Golden Hall και  το πιο πρόσφατο τους είναι του 2011 με τίτλο Surtur Rising.

 

Αριθμούν στο ενεργητικό τους 8 full studio άλμπουμς υψηλής ποιότητας, και εντελώς υποκειμενικά, με καλυτερά τους τα With Oden On Our Side (2006) και Twilight Of The Thunder God (2008).Όσοι, λοιπόν, είναι λάτρεις της Σκανδιναβικης μυθολογίας και σας αρεσει και το μελωδικό death/viking metal κάντε μια βόλτα από το Fuzz. Να είστε σιγουροί πως δεν θα χάσετε. Για την ιστορία και μόνο, οι Amon Amarth απαρτίζονται από τους:


Τα λέμε στο Fuzz!

Από
Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Βαθμός άρθρου/10 ()
Πώς σας φάνηκε το άρθρο;
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Λέξεις Κλειδιά
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια