Ακούστε το τραγούδι των National για το Game Of Thrones

Διαβάστηκε
Oι National έγραψαν ένα νέο τραγούδι, το οποίο θα περιλαμβάνεται στο soundtrack της επιτυχημένης σειράς φαντασίας Game Of Thrones.Oι αμερικανοί indie rockers, The National, δημιούργησαν ένα νέο τραγούδι, το οποίο θα περιλαμβάνεται στο soundtrack του δεύτερου κύκλου της επιτυχημένης σειράς φαντασίας Game Of Thrones.

Το τραγούδι ονομάζεται 'Castamere', και είναι μια ερμηνεία ενός τραγουδιού από τον πρώτο κύκλο της σειράς με τίτλο 'The Rains Of Castamere'. Μπορείτε να το ακούσετε στο τέλος του άρθρου.

Οι στίχοι των National έχουν πολλές φορές χαρακτηριστεί ως σκοτεινοί, μελαγχολικοί και δύσκολο να ερμηνευτούν, μάλλον αρκετά ταιριαστοί για το συγκεκριμένο soundtrack. Πόσο μάλλον η φωνή του Matt Berninger!

Οι National έχουν γράψει τραγούδια και για άλλα soundtracks, όπως το 'Think You Can Wait' για την ταινία ανεξάρτητου κινηματογράφου 'Win Win', με φωνητικά από τη Sharon Van Etten, καθώς και το 'Exile Vilify' για το ηλεκτρονικό παιχνίδι 'Portal 2'.

Η φωνή του Berninger, όμως δεν ντύνει μόνο soundtracks για ταινίες και παιχνίδια, αλλά και για ένα παιδικό παραμύθι που θα διατίθεται ως εφαρμογή για iPad. Ο Berninger θα αφηγηθεί μια ιστορία με τίτλο 'Dragon Bush', η οποία όπως δηλώνει ο ίδιος: «έχει όλα τα αγαπημένα μου στοιχεία..καταρράχτες, μαγικούς δράκους και τον ήχο της φωνής μου». Άλλα δύο μέλη των National, οι Aaron και Bryce Dessner (κιθαρίστες και συνθέτες) έχουν γράψει τη μουσική για την εφαρμογή.Πηγή: Uncut.co.uk

Από
Λέξεις Κλειδιά
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια