Κατάρρευση σκηνής σε συναυλία των Radiohead - 1 νεκρός

Διαβάστηκε
Μία ακόμα περίπτωση κατάρρευσης σκηνής συνέβη δυστυχώς απόψε λίγο πριν ξεκινήσει η συναυλία των Radiohead στο Τορόντο...Μία ακόμα περίπτωση κατάρρευσης σκηνής συνέβη δυστυχώς απόψε λίγο πριν ξεκινήσει η συναυλία των Radiohead στο Τορόντο, στο Downsview Park. Για την ακρίβεια, μόλις μία ώρα πριν ανοίξουν οι πύλες και εισέλθουν οι ακροατές συνέβη το περιστατικό, οπότε αντιλαμβάνεται κανείς ότι σήμερα μπορεί να γινόταν λόγος για εκατοντάδες θύματα. Τραγική απώλεια ο θάνατος ενός ανθρώπου, ενώ ένας ακόμα νοσηλεύεται χωρίς σοβαρά τραύματα.

Λίγο μετά τις 4 μ.μ. η σκηνή υποχώρησε, με αποτέλεσμα η σιδερένια κατασκευή να εγκλωβίσει τον 30χρονο από κάτω. Ένας ακόμα 45χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ δύο άνδρες είχαν ελαφρά τραύματα και δεν χρειάστηκε να μεταφερθούν έκρινε το νοσηλευτικό προσωπικό. Ο νεκρός και οι 3 τραυματίες εργάζονταν εκείνη την ώρα επί της σκηνής.

Η συναυλία που ήταν προγραμματισμένη για τις 7.30 μ.μ. φυσικά ακυρώθηκε, τα μέλη του συγκροτήματος, προέτρεψαν τους θαυμαστές τους να μη μεταβούν στο σημείο και να μείνουν σπίτι, ενώ εξασφαλίστηκε από την Live Nation η επιστροφή του αντιτίμου του εισιτηρίου στους κατόχους.

Το μήνυμα των Radiohead στο Twitter:

Due to unforeseen circumstances tonight's at downsview park tonight has been cancelled. Fans are advised not to make their way to the venue.

Φωτογραφία: Toronto star
Από
Λέξεις Κλειδιά
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια