Νέος δίσκος για τους Band of Horses τον Σεπτέμβριο

Διαβάστηκε
Πολλές νέες κυκλοφορίες αναμένονται για το Σεπτέμβριο και ο νέος δίσκος των  Band of Horses είναι μια από αυτές.Ο Σεπτέμβριος φαίνεται πως θα είναι ένας μήνας γεμάτος με νέες κυκλοφορίες, τουλάχιστον από το εξωτερικό: Muse, Pet Shop Boys, David Byrne & St. Vincent, Cat Power, Killers, No Doubt. Σε όλα αυτά τα ονόματα έρχονται να προστεθούν οι Αμερικανοί southern rock-άδες Band of Horses

O Ben Bridwell δημιούργησε τη μπάντα των αλόγων το 2004 στο Seattle. Έκτοτε έχουν κυκλοφορήσει τρεις δίσκους, με πιο πρόσφατο τον 'Infinite Arms' (2010), ο οποίος κέρδισε υποψηφιότητα στα Grammy στην κατηγορία του καλύτερου Alternative Album. Στη χώρα μας έφτασε στο στην τέταρτη θέση της λίστας της IFPI για τα καλύτερα albums. 

Η ανακοίνωση του νέου δίσκου έγινε μέσω ενός video trailer στο youtube, στο οποίο ακούγεται ένα νέο τραγούδι με τίτλο 'Dumpster World'. Ο τίτλος του δίσκου δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί, αλλά ξέρουμε ότι την παραγωγή έχει κάνει ο 70χρονος Glyn Johns, ο οποίος έχει συνεργαστεί με ονόματα όπως Beatles, Rolling Stones, Who, Led Zeppelin, Clash κ.ά. Οι Band of Horses συνεργάζονται για πρώτη φορά με τον Johns στην παραγωγή καθώς αυτό το κομμάτι το είχαν αναλάβει οι ίδιοι μαζί με τον Phil Ek (Les Savy Fav, The Shins, Mudhoney, Fleet Foxes κ.ά.) για τα τρία προηγούμενα άλμπουμ τους. 

Απολαύστε μέχρι το Σεπτέμβριο λοιπόν, ένα λεπτό και κάτι από τους νέους Band of Horses:

 
Από
Λέξεις Κλειδιά
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια