Iggy & the Stooges Vs James

Διαβάστηκε
Ημέρα EJEKT η σημερινή και από τις 5 το απόγευμα οκτώ συντάκτες του Mix Grill θα είμαστε στην Πλατεία Νερού, στο Φάληρο και θα σας μεταδίδουμε ζωντανά...Καλημέρα παιδιά.

Ημέρα EJEKT η σημερινή και από τις 5 το απόγευμα οκτώ συντάκτες του Mix Grill θα είμαστε στην Πλατεία Νερού, στο Φάληρο και θα σας μεταδίδουμε ζωντανά όλα όσα βλέπουμε κι ακούμε στο EJEKT Festival 2012. Από τις 5 μμ και ύστερα θα μπορείτε να διαβάζετε όλα τα σχόλια μας στο "Λεπτό προς Λεπτό" άρθρο μας.

Στείλτε μας τα σχόλια σας για το EJEKT στο Twitter του MixGrill (@MixGrill) και τη σελίδα μας στο Facebook και αυτά θα δημοσιευτούν.

Το πρόγραμμα του EJEKT είναι το ακόλουθο:

Wheatman 17.20 -17.50
Customs 18.05 – 18.45
Band Of Skulls 19.00 – 19.50
Miles Kane 20.05 – 21.00
James 21.30 – 23.00
Kasabian 23.30 – τέλος ημέραςΣε αυτό το κείμενο, θα σας δώσουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται να γνωρίζετε για άλλους δύο headliners (εδώ γράψαμε για τους Kasabian και τους Prodigy) του Rockwave και του EJEKT Festival, του Iggy Pop & the Stooges και των James.

Ας ξεκινήσουμε με τον Iggy Pop, ο οποίος κυκλοφόρησε πριν ένα μήνα το νέο solo album του, με τίτλο "Après." To 16o δισκάκι του Iggy περιέχει διασκευές σε διάφορα Γαλλικά τραγούδια και αποτελεί μια λογική συνέχεια του "Préliminaires". Βέβαια, δύσκολα θα ακούσουμε κάποιο τραγούδι του στην εμφάνιση του Iggy Pop με τους Stooges. Τον κύριο λόγο θα έχει το "Raw Power" βέβαια, το οποίο επανακυκλοφόρησε σε ειδική έκδοση για Συλλέκτες.

Μάλιστα, στο παρακάτω setlist της συναυλίας τους πριν ένα μήνα στην Ισπανία, το συγκρότημα παίζει όλο το "Raw power", εκτός από το "Death Trip".

19/05 - Σεβίλλη, Ισπανία

Raw Power
Search and Destroy
Gimme Danger
Your Pretty Face Is Going to Hell
Shake Appeal
I Need Somebody
1970
Fun House
L.A. Blues
Night Theme
(διασκευή του Iggy Pop και του James Williamson)
Cock in My Pocket
I Got a Right
I Wanna Be Your Dog
Johanna
(διασκευή του Iggy Pop και του James Williamson)
Kill City
(διασκευή του Iggy Pop και του James Williamson)

Encore:

Penetration
No Fun
Open Up and Bleed

Αναμφισβήτητα, ο Iggy Pop είναι απίστευτος στις live εμφανίσεις του! Φοβερός! Όμως, εξίσου φοβεροί είναι και οι Stooges επί σκηνής. Θυμάμαι χαρακτηριστικά την τελευταία συναυλία τους πριν λίγα χρόνια, στο Θέατρο Βράχων, όπου η ενέργεια και η ορμή ξεχείλιζε, παρά τη μεγάλη ηλικία τους...

Δείτε παρακάτω την εμφάνιση των Stooges στο Glastonbury του 2007:Οι James από την άλλη κουβαλάνε λιγότερα χρόνια στην πλάτη τους από τους Stooges, αλλά διαθέτουν το κατάλληλο υλικό για να απογειώσουν μια συναυλία. Ο Tim Booth μπορεί να μην είναι Iggy, αλλά είναι ένας αρκετά χαρισματικός performer.

Οι Βρετανοί James έρχονται για άλλη μια χρονιά στη χώρα μας. Δεν έχουν κάποιο νέο album στις βαλίτσες τους, αλλά όπως είπε ο Saul Davies στο Δημήτρη Αντωνόπουλο, ετοιμάζουν εδώ και αρκετό καιρό την εμφάνιση τους στην Αθήνα. Μπορεί αρκετοί από εσάς να δυσανασχετείτε όταν ακούτε κάθε χρόνο ότι θα ξανάρθουν οι James στη χώρα μας, αλλά αν έχετε στο περίγυρω σας ανθρώπους που έχουν δει τους James σε μια από τις πρόσφατες εμφανίσεις τους, να είστε σίγουροι ότι το μεγαλύτερο ποσοστό από αυτούς θα τους ξανάβλεπε ευχαρίστως.

Τα τραγούδια είναι παλιά τα περισσότερα, είναι γνωστά, αγαπημένα, αλλά είναι και ο τρόπος που τα μεταφέρουν στον κόσμο οι ίδιοι οι James. Σήμερα το βράδυ, στις 9:30 μμ θα είναι στη σκηνή του EJEKT Festival. Τι θα παίξουν;

Στις 3 του Ιούνη είχαν παίξει τα παρακάτω τραγούδια στο Rock in Rio, στη Λισσαβώνα:

Whiteboy
Ring The Bells
Laid
She's A Star
Getting Away With It (All Messed Up)
Out To Get You
Johnny Yen
Stutter
Sound
Tomorrow
Sometimes
Sit Down
Από
Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Βαθμός άρθρου/10 ()
Πώς σας φάνηκε το άρθρο;
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια