Τι αξίζει να δούμε σήμερα

Διαβάστηκε
Πάει και η συναυλία του Morrissey λοιπόν. Απομένουν λίγες συναυλίες καλών Ελληνικών ονομάτων και μετά οι συναυλίες μεταφέρονται στην επαρχεία κι εμείς στις παραλίες.Καλημέρα παιδιά.

Πάει και η συναυλία του Morrissey λοιπόν. Απομένουν λίγες συναυλίες καλών Ελληνικών ονομάτων και μετά οι συναυλίες μεταφέρονται στην επαρχεία κι εμείς στις παραλίες.

Σήμερα έχουμε δύο καλές συναυλίες. Όσοι ανέβουν στο Θέατρο Λυκαβηττού θα δούν και θα ακούσουν τη συνύπαρξη ενός γνωστού τραγουδοποιού (Φ. Πλιάτσικας) με μια νέα και ιδιαίτερα αξιόλογη φωνή (Ελ. Ζουγανέλη). Αν επιλέξετε να κατηφορήσετε προς τον Πειραιά και το Βεάκειο Θέατρο, μάλλον θα δείτε μια ξεχωριστή βραδιά του Θανάση Παπακωνσταντίνου.

Το Mix Grill στηρίζει και τις δύο βραδιές ως χορηγός επικοινωνίας και μάλιστα θα έχουμε συντάκτες μας και στα δύο θέατρα για την κάλυψη των συναυλιών. Θα μου επιτρέψετε όμως να επιλέξω τη βραδιά του Θανάση. Όχι γιατί δεν τον έχω δει πολλές φορές φέτος (μετράω ήδη δύο φορές), ούτε γιατί περιμένω μεγάλες αλλαγές στο setlist της συναυλίας. Πιστεύω ότι το ξεχωριστό στοιχείο της βραδιάς είναι η εμφάνιση του Θανάση Παπακωνσταντίνου σε αυτό το θέατρο.

Το Βεάκειο Θέατρο είναι ένα από τα πιο όμορφα θέατρα της χώρας μας. Πιστεύω ότι είναι το πιο όμορφο της Αθήνας, γιατί πέρα από τη μορφή του, που θυμίζει Επίδαυρο, ο θεατής βλέπει τους μουσικούς κι από πίσω τη θάλασσα του Πειραιά... Ποιο άλλο Αθηναϊκό θέατρο το έχει αυτό; Ακόμη, μπροστά στη σκηνή υπάρχει μεγάλος χώρος, στον οποίο πιστεύω ότι θα στηθούν αρκετοί κύκλοι χορών από τους θεατές.

Αν λοιπόν συνδυάσεις τις μουσικές του Παπακωνσταντίνου, με αυτό το σκηνικό, μάλλον θα δεις μια διαφορετική συναυλία του Θανάση. Σίγουρα δε θα είναι το ίδιο με οποιονδήποτε κλειστό χώρο ή με την Τεχνόπολη.

Περισσότερα θα πούμε αύριο. Πάντως, χθες ήταν ασφυχτικά γεμάτο το Βέακειο στη βραδιά της Άλκηστης Πρωτοψάλτη και της Ευανθίας Ρεμπούτσικα.

Από
Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Βαθμός άρθρου/10 ()
Πώς σας φάνηκε το άρθρο;
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια