ZHMIA #11 - Λιάνα Κανέλλη και μία ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ για κλάματα!

Διαβάστηκε
Ό,τι προκάλεσε ΖΗΜΙΑ την εβδομάδα που μας πέρασε!
Σήμερα η ΖΗΜΙΑ έχει μία μεγάλη αποκλειστικότητα. Σας παρουσιάζει ΠΡΩΤΗ τις τιμές των νέων gadget που παρουσιάστηκαν από Apple και Microsoft! 


Kατά τ’ άλλα, η βδομάδα κυλούσε ήρεμα. Αφού είχα αρχίσει να αναρωτιέμαι εάν θα γινόταν τίποτς που να προκαλούσε σοβαρή ζημιά μέσα στην εβδομάδα! Δε μιλάω για τρόικες, εργασιακά, ψηφίζω δεν ψηφίζω τα μέτρα τα κακά και άλλα τέτοια, γιατί αυτά πλέον θεωρούνται δεδομένα και η αλλαγή που φέρνουν στη ζωή μας, δεδομένη επίσης…


Έχω μάθει ότι εκεί στον ΣΚΑΪ είναι όλοι φανατικοί της ΖΗΜΙΑΣ! Κάθε Παρασκευή πρωί-πρωί κάνουν όλοι κλικ στο mixgrill και πατάνε συνέχεια refresh μέχρι να εμφανιστεί η ΖΗΜΙΑ!
Έμαθα μάλιστα ότι υπάρχει μία ιδιότυπη εσωτερική κόντρα, για το ποιος θα καταφέρει πρώτος να νιώσει την καταξίωση μπαίνοντας στη στήλη της ΖΗΜΙΑΣ.

Ο Κωνσταντίνος ο Μπογδάνος είχε το μεγάλο όπλο: Την εκπομπή Ευθέως με τον Μιχαλολιάκο. 


Όμως ο Μάνος ο Βουλαρίνος δε θα παρέδιδε έτσι τα όπλα και αποφάσισε να απαντήσει λίγες ώρες μετά, χρησιμοποιώντας τον Φάνη που έκανε πλάκα με τον πόνο της Λιάνας της Κανέλλη.


Η Λιάνα η Κανέλλη είναι πολύ ευαίσθητη σε τέτοια θέματα και βάζει πάντα τα κλάματα γιατί ως γνωστόν όταν σπέρνεις βία, θερίζεις βία και η Λιάνα η Κανέλλη δε θέλει τέτοια πράμματα να συμβαίνουν. Το έχει δείξει άπειρες φορές και στο παρελθόν άλλωστε.
Κακά τα ψέμματα, με τη βία δεν κάνεις ΚΑΜΜΙΑ μα ΚΑΜΜΙΑ πλάκα…


Και όπου υπάρχει βία, αντιδράς με τον ίδιο ΑΚΡΙΒΩΣ τρόπο! Δεν κάνουμε ποτέ διακρίσεις στη βία. 


Ο Μάνος ο Βουλαρίνος φυσικά ζήτησε συγνώμη για την ατυχή του πλάκα, όταν άλλοι που δεν κάνουν καν πλάκα, δεν ζητάνε καν συγνώμη και απάντησε μ’ ένα βίντεο πιο δυνατό και από συγνώμες που ελπίζω να το είδε η Λιάνα η Κανέλλη.Τελοσπάντων! Αυτές οι ιδεολογίες για τις οποίες εμείς αγωνιζόμαστε να εδραιώσουμε εδώ στην ωραία μας χώρα, σε άλλες χώρες λειτουργούν άψογα και μπορούμε να παίρνουμε παραδείγματα για το πώς θα είναι η βελτιωμένη καθημερινότητά μας στο μέλλον!
Να για παράδειγμα στην Βόρεια την Κορέα εκτέλεσαν έναν υπουργό επειδή δεν θρήνησε σωστά τον θάνατο του ηγέτη της χώρας και ήπιε κρασί! Εμείς να τα βλέπουμε αυτά να παραδειγματιζόμαστε! Τι ωραία ζωή! 


Εν τω μεταξύ σε κάτι κενές πολιτισμικά χώρες, κάθονται και ασχολούνται με το να φτιάχνουν διάφορες οθόνες που κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη.
Να για παράδειγμα όσο εμείς ασχολούμαστε με τα χαμένα κεκτημένα και την φαεινή ιδέα του δουλευταρά Φωτόπουλου να παραλύσει το κράτος, η Microsoft λανσάρει σήμερα τα Windows 8 και ό,τι αυτό συνεπάγεται, αλλά και η Apple παρουσίασε το iPad το 4 και το mini.

Και ΕΔΩ ακριβώς έρχεται η αποκλειστικότητα της ΖΗΜΙΑΣ!!!

Σας παρουσιάζουμε ΠΡΩΤΟΙ τις τιμές που θα ισχύουν στην Ελλάδα για τα νέα αυτά προϊόντα, οι οποίες μάλιστα έχουν και επιδότηση από το κράτος για κάποιες κατηγορίες εργαζομένων!Στη μουσική επικαιρότητα, να πούμε ότι ανακοίνωσε το DJmag την διάσημη λίστα του με τους top100 djs παγκοσμίως!
Ο Armin Van Buuren ψηφίστηκε ως κορυφαίος, ενώ τη 10άδα κλείνει o Skrillex!


Μην ξεχάσετε να ευχηθείτε σήμερα σε Δημήτρηδες και Δήμητρες!

Γεια τώρα!

Από
Λέξεις Κλειδιά
κανέλη ipad mini ipad4 microsoft surface βουλαρίνος συντέλεια
2
ζημιά
24
Armin Van Buuren
9
Skrillex
3
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια