Πάμε στο Primavera Sound 2013;

Διαβάστηκε
Μπείτε στο διαγωνισμό μας και κερδίστε δώρα συνολικής αξίας 478 Ευρώ!

Το Primavera Sound προσφέρει στους αναγνώστες του Mix Grill δύο εισιτήρια για όλες τις μέρες του φετινού Φεστιβάλ! Θέλετε να δείτε τους Blur επί σκηνής και όπως κάθε χρόνο την αφρόκρεμα των μουσικών, που είναι σε περιοδεία αυτό το καλοκαίρι; Πάμε στην πρωτεύουσα της Καταλονίας, τη Βαρκελώνη;

Ποιος είναι ο διαγωνισμός; Πώς θα λάβω μέρος;

Μια απλή συμμετοχή μπορείς να έχεις αν:

- Κάνεις like το σχετικό post στη σελίδα του Mix Grill στο Facebook,
- Κάνεις κοινοποίηση αυτού του post.

Πολλές συμμετοχές θα έχεις αν παίξεις στο on-line trivial παιχνίδι μας ΜΟΝΟΜΑΧΙΕΣ. Όσους πόντους κερδίσεις, τόσες συμμετοχές θα έχεις! Σε προηγούμενα πρωταθληματα υπήρξαν παίκτες που κέρδισαν πάνω από 3.000 πόντους. Καταλαβαίνετε ότι με αυτές τις συμμετοχές δύσκολα χάνεται το μεγάλο δώρο!Ποια είναι όλα τα δώρα του διαγωνισμού;

Ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού μας κερδίζει:

- δύο εισιτήρια για όλες τις μέρες του Primavera Sound 2013, αξίας 323 Ευρώ (Πληροφορίες για τα εισιτήρια του Φεστιβάλ εδώ!),
- Εκπτωτικό κουπόνι 150 Ευρώ για τα αεροπορικά σας εισιτήρια, μια προσφορά του Viva.gr,
- δύο τσάντες από επίσημο κατάστημα merchandize του Primavera Sound 2013, αξίας 15 Ευρώ,
- δύο t-shirts από επίσημο κατάστημα merchandize του Primavera Sound 2013, αξίας 40 Ευρώ.

Η συνολική αξία του δώρου είναι: 528 Ευρώ!

Σημειώσεις
  • Ο νικητής θα παραλάβει τις τσάντες και τα μπλουζάκια από το επίσημο κατάστημα merchandize του Primavera Sound 2013, στη Βαρκελώνη.
  • Τα αεροπορικά εισιτήριο και τα δωμάτια στο ξενοδοχείο που θα επιλέξετε, θα κλειστούν από το Viva.gr.
Δείτε τις πτήσεις για τη Βαρκελώνη από το Viva.gr.

Δείτε στο Viva.gr τα διαθέσιμα ξενοδοχεία στη Βαρκελώνη για την περίοδο που είναι το Primavera Sound 2013.
Ο διαγωνισμός ληγει στις 01.02.2013 00:00. Η κλήρωση θα γίνει στις 2 του μήνα και οι νικητές θα ανακοινωθούν άμεσα.Πληροφορίες + Το κόστος για να πάω στο Primavera Sound

Πότε : Από τις 22 στις 26 Μαϊου 2013
Που : Στο Parc Del Forum στη Βαρκελώνη της Ισπανίας.

Line-up: Προς το παρόν έχουν ανακοινωθεί μόνο οι Blur, αλλά κάθε χρόνο το Φεστιβάλ έχει την αφρόκρεμα των συγκροτημάτων, που περιοδεύουν το καλοκαίρι. Έτσι, είναι θέμα χρόνου να μάθουμε την τελική σύνθεση.

Αεροπορικά εισιτήρια: Μπορείτε να βρείτε πτησεις με επιστροφή στα 158 Ευρώ. Δείτε τις πτήσεις εδώ!

Διαμονή: Το Primavera Sound έχει έναν ωραίο οδηγό ξενοδοχείων και hostels. Η τιμή του δίκλινου δωματίου σε σχετικά καλό ξενοδοχείο είναι στα 55 Ευρώ/ημέρα. Δείτε περισσότερα εδώ!

Έτοιμοι για Primavera Sound 2013;

Παίζουμε Μονομαχίες εδώ ή στο Facebook!

Οι Κανόνες του παιχνιδιού

- Ο Μονομάχος που θα κερδίσει ένα από τα μεγάλα δώρα ενός Πρωταθλήματος δεν έχει το δικαίωμα να διεκδικήσει κάποιο από τα μεγάλα δώρα του επόμενου μήνα.

- Κάθε Μονομάχος μπορεί να κερδίσει μόνο ένα από τα Καθημερινά Δώρα. Αν όλοι οι παίκτες μιας μέρας έχουν ήδη κερδίσει ένα από αυτά τα δώρα, τότε αναγκαστικά ένας από αυτούς θα αποκτήσει και δεύτερο δώρο.

- Μπορείτε να παίξετε όσα παιχνίδια θέλετε κάθε μέρα. Όμως, αν διαπιστωθεί συνεργασία με παίκτες, δηλαδή αν για παράδειγμα παίζετε μόνο με συγκεκριμένους Μονομάχους, έχουμε το δικαίωμα να διαγράψουμε τα παιχνίδια, στα οποία πιστοποιείται συνεργασία από τα log files της Βάσης Δεδομένων μας. Οι έλεγχοι θα γίνονται σε καθημερινή βάση.

- Κάθε Μονομαχία ολοκληρώνεται σε 8 γύρους. Αν έχουν συμπληρωθεί τουλάχιστον 5 γύροι, τότε ο νικητής κερδίζει bonus ίσο με τους γύρους που παίχτηκαν επί 2, πχ 8Χ2=16.

- Αν διαπιστωθεί ότι ένας παίκτης έχει διακόψει πριν την ολοκλήρωση τους, πάνω από το 10% των Μονομαχιών που έχει παίξει συνολικά μέσα στο μήνα, τότε θα του αφαιρεθούν 3.000 πόντοι από τη συνολική βαθμολογία του. Στις περιπτώσεις όπου υπάρχει διακοπή λόγω τεχνικού προβλήματος, σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε στο info @ mixgrill.gr.

- Στο Πρωτάθλημα μπορούν να συμμετέχουν οι συντάκτες και διαχειριστές του Mixgrill.gr, αλλά οι βαθμοί τους δε θα υπολογίζονται και βέβαια δε θα συμμετέχουν στην κλήρωση για το μεγάλο νικητή.


Από
Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Βαθμός άρθρου10/10 (12)
Πώς σας φάνηκε το άρθρο;
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια