Η επιστροφή των Daft Punk!

Διαβάστηκε
Μέσα στο 2013 θα κυκλοφορήσει ο τέταρτος δίσκος των Γάλλων.Οι Daft Punk έφυγαν από τη δισκογραφική EMI μετά από 17 χρόνια συνεργασίας και θα κυκλοφορήσουν τον τέταρτο δίσκο τους την άνοιξη υπό την ετικέτα της Columbia Records.

Οι υποψίες που είχαν δημιουργηθεί μετά τις δηλώσεις του Nile Rodgers των Chic επιβεβαιώνονται. Οι φήμες λένε ότι το γαλλικό δίδυμο έχει συνεργαστεί για το νέο δίσκο, εκτός από τον Rodgers, και με το θρυλικό disco παραγωγό Giorgio Moroder.

Τα νέα τα μαθαίνουμε και τώρα από τον Nile Rodgers, ο οποίος έγραψε στο blog του: "Την επόμενη φορά που θα πάω στην Ιαπωνία, η συνεργασία μου με τους Daft Punk θα έχει φτάσει στα αυτιά όλων". Ο Rodgers έχει κλείσει κάποιες εμφανίσεις στο The Blue Note του Τόκιο από τις 24 Απριλίου έως τις 2 Μαΐου. Ελπίζουμε, λοιπόν, να είναι αλήθεια ότι μέχρι τότε θα έχουμε ακούσει τη νέα δουλειά των Daft Punk. Όπως αναφέρει το Mixmag είναι πιθανό να ακούσουμε υλικό ακόμα και το Μάρτιο.

Η συνεργασία με τον Nile Rodgers είναι γνωστή. Ο Giorgio Moroder δήλωσε  ότι και αυτός έχει συνεργαστεί με τους Daft Punk για το νέο δίσκο αλλά αποκάλυψε και ότι ακόμα ένας θρύλος της dance μουσικής έχει ασχοληθεί με αυτό το project.

O Paul Williams επίσης έχει αποκαλύψει ότι έχει γράψει τραγούδια για τους Daft Punk. Στις συνεργασίες προστίθενται και ονόματα όπως ο Chilly Gonzales, ο οποίος έχει συνεργαστεί με Feist και Peaches, καθώς και ο Panda Bear των Animal Collective.

Ανυπομονούμε...


Από
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια