Το... «Κουκούτσι» του Απόστολου Καλτσά, μας παρουσιάζει η Σοφία Κουρτίδου!

Διαβάστηκε
Καινούριο τραγούδι από τον Απόστολο Καλτσά, σε στίχους της Ανθής Μητροπέτρου και ερμηνεία της Σοφίας Κουρτίδου.Προετοιμάζοντάς μας για την επόμενη δισκογραφική του δουλειά, ο χαρισματικός πολυπράγμων μουσικός Απόστολος Καλτσάς μας παρουσιάζει το  καινούριο τραγούδι του, με τίτλο «Κουκούτσι», σε στίχους Ανθής Μητροπέτρου και ερμηνεία Σοφίας Κουρτίδου.
 
Ένα τραγούδι αρκετά διαφορετικό από ό,τι μας έχει συνηθίσει ο Απόστολος Καλτσάς, με καλοκαιρινή και εμφανώς «περιπαιχτική» διάθεση, αλλά μέσα στο θεματικό ύφος του κύκλου τραγουδιών του «Μικρόγειος», η οποία εστιάζει στο «μικρό» σαν έννοια.
 
“Κουκούτσι...καρπός και φύτρα του έρωτα. Μικρό σα σφαίρα
μεγάλο σαν την ελπίδα να καρπίσει” … αναφέρει η στιχουργός Ανθή Μητροπέτρου, η οποία με ιδιαίτερα έξυπνο και καυστικό τρόπο περιγράφει το τέλος μιας σχέσης. Μια ιστορία που έρχεται να ενσαρκώσει με το μοναδικό στυλ και την εκφραστική φωνή της η ταλαντούχα Σοφία Κουρτίδου.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ανθή Μητροπέτρου ήταν η νικήτρια  του 1ου βραβείου στιχουργικής σύνθεσης στους Αγώνες Δημιουργίας Ελληνικού Τραγουδιού, που διοργάνωσε η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών το Δεκέμβριο του 2012.

Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια