Νέος δίσκος του Bruce Springsteen;

Διαβάστηκε
Δεν θα γεράσει ποτέ;

"I have stuff I'm working on that I'm very happy about" δήλωσε ο Bruce Springsteen κατά τη διάρκεια μιας (σπάνιας) συνέντευξης στο παρασκήνιο της συναυλίας του στο Μιλάνο τον προηγούμενο μήνα. Αναφερόταν στη δημιουργία ενός νέου δίσκου μετά το Wrecking Ball του 2012. "Δεν θα ήθελα να πω κάτι άλλο γιατί υπάρχει πιθανότητα να διαψευστώ και αυτό δεν μου αρέσει καθόλου", πρόσθεσε γελώντας. "Αλλά έχω πολύ υλικό. Ακόμα νιώθω ότι είμαι στο μέσο του πηγαδιού".

O Springsteen, έχει ήδη ηχογραφήσει κάποια νέα κομμάτια, κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στην Αυστραλία. Μαζί με τους E Street Band (ο Tom Morello των Rage Against the Machine αντικαθιστά προς το παρόν τον κιθαρίστα Steve Van Zandt) πέρασαν μια μέρα σε ένα στούντιο στο Sydney. Όπως δήλωσε ο ίδιος: "Δεν έχουμε ξαναμπεί σε στούντιο κατά τη διάρκεια μιας περιοδείας. Κάναμε μερικά πράγματα που ήθελα να ηχογραφήσουμε και αυτό ήταν φοβερό. Το να είσαι με τον Tommy είναι επίσης φανταστικό. Η μπάντα, ο Steven, ο Nils και όλα τα παιδιά συνεχίζουν να με εμπνέουν".

"Πάντα έλεγα ότι ήθελα να κάνω περισσότερους δίσκους", δηλώνει ο Springsteen, "και το έκανα. Πάλεψα κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 90. Δεν παίζαμε μαζί (σ.σ. με τους E Street Band) και δεν ήξερα πως θα ακουγόταν αυτό σε ένα δίσκο. Ο Brendan O'Brien (παραγωγός των The Rising, Magic και Working on a Dream), μας έκανε αυτό το δώρο. Μας αναγέννησε και μου έδωσε έμπνευση. Βέβαια, ήταν μια δεκαετία που συνέβησαν πολλά πράγματα στις ΗΠΑ και στον κόσμο".


Από
Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Βαθμός άρθρου/10 ()
Πώς σας φάνηκε το άρθρο;
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια