Επανένωση των Fleetwood Mac στο O2 Arena

Διαβάστηκε
Η Christine McVie επιστρέφει για μία επετειακή εμφάνισηΗ Christine McVie, πρώην μέλος των Fleetwood Mac, η οποία έπαιζε πλήκτρα, ακορντεόν και έκανε φωνητικά, συμμετείχε στη συναυλία που έκανε η μπάντα στο O2 Arena στο Λονδίνο με το “Don’t Stop”, τέταρτο κομμάτι από το ομολογουμένως καλύτερο άλμπουμ των Fleetwood Mac, το Rumours, και γραμμένο απ' την ίδια.

Όταν η 70χρονη πλέον McVie εμφανίστηκε στη σκηνή, ο κόσμος δεν σταμάτησε να χειροκροτά, μαζί και τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος.

Η McVie παρέμεινε στην μπάντα για 28 ολόκληρα χρόνια, απ’ το 1970 μέχρι το 1998 με ένα διάλειμμα 2 ετών και πλέον ο Stevie Nicks είχε δηλώσει πως δεν επρόκειτο να υπάρξει πλήρης επανένωση του συγκροτήματος, με την εμφάνιση της McVie να είναι μια ευχάριστη έκπληξη. Μάλιστα, θα συμμετάσχει και στη σημερινή τελευταία συναυλία των Fleetwood Mac στο Λονδίνο.

Το timing της επανένωσης αυτής δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο: 35 χρόνια συμπληρώθηκαν απ’ την κυκλοφορία του κλασικού πλέον Rumours, το οποίο και επανακυκλοφορεί εμπλουτισμένο με σπάνιο υλικό από live εμφανίσεις της μπάντας.


Από
Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Βαθμός άρθρου/10 ()
Πώς σας φάνηκε το άρθρο;
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Λέξεις Κλειδιά
Christine McVie Fleetwood Mac
7
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια