Λιανοχορταρούδια από τους Koza Mostra

Διαβάστηκε
Οι KOZA MOSTRA επαναφέρουν στη ζωή μας αγαπημένους παραδοσιακούς ήχους μέσα από το δικό τους μοναδικό μουσικό πρίσμα!Οι KOZA MOSTRA επαναφέρουν στη ζωή μας αγαπημένους παραδοσιακούς ήχους μέσα από το δικό τους μοναδικό μουσικό πρίσμα!

Η αγαπημένη μπάντα φτάνει μέχρι την Θράκη για να διασκευάσει το δημοτικό τραγούδι «δω στα λιανοχορταρούδια» και μας το παραδίδει με το εξής μήνυμα:

Πάντα ακολουθώντας την παράδοση και μένοντας πιστοί σε αυτή γεννιούνται τα πιο όμορφα και οικεία συναισθήματα.. Από αυτά που δίνουν το κάτι διαφορετικό και ελληνικό στην καθημερινότητα μας.. Ας προσπαθήσουμε να δώσουμε λίγη από αυτήν την καθημερινότητα και σε αυτούς που δεν την γνωρίζουν με το "μαλακό"...!!

Σε αυτή την ιδιαίτερη διασκευή, οι αγγλικοί στίχοι του Ηλία Κόζα στην αρχή του κομματιού προλογίζουν όσα έπονται στη συνέχεια...

Can you feel it...It's the sound of the land
Can you hear it...It's the voice of our heart

Με την ταυτόχρονη κυκλοφορία του επίσημου video clip σε σκηνοθεσία του Κυριάκου Νοχουτίδη, μας δίνετε η ευκαιρία να απολαύσουμε τους KOZA MOSTRA στις πιο exclusive και γεμάτες τρέλα live στιγμές!

Το «Λιανοχορταρούδια» εμπεριέχεται στον πλατινένιο δίσκο των KOZA MOSTRA "Keep Up The Rhythm", που κυκλοφορεί από την Platinum Records.

Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Βαθμός άρθρου/10 ()
Πώς σας φάνηκε το άρθρο;
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Λέξεις Κλειδιά
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια