Κυρμιζή-Γρηγοριάδης live

Η Κατερίνα Κυρμιζή και ο Νίκος Γρηγοριάδης συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους στο Τσάι στη Σαχάρα. Για 4 Κυριακές,  21 & 28 Φεβρουαρίου  και 7 & 14 Μαρτίου θα...
Δελτίο Τύπου

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΥΡΜΙΖΗ & ΝΙΚΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ 
“Είναι εδώ!” Live @ Τσάι στη Σαχάρα

Κυριακές 21, 28 Φεβρουαρίου 7, 14 Μαρτίου
Ώρα έναρξης  9:00

Η Κατερίνα Κυρμιζή και ο Νίκος Γρηγοριάδης συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους στο Τσάι στη Σαχάρα. Για 4 Κυριακές,  21 & 28 Φεβρουαρίου  και 7 & 14 Μαρτίου θα παρουσιάσουν σε ένα ακουστικό πρόγραμμα τα νέα τους τραγούδια από το πρόσφατο άλμπουμ  «Είναι εδώ!»,  επιλογές από το σύνολο της δισκογραφίας τους και διασκευές από την εγχώρια και διεθνή μουσική σκηνή.  Τα μουσικά όργανα που παίζουν είναι συνήθη, κλασσική κιθάρα η Κατερίνα Κυρμιζή, ακουστική κιθάρα ο Νίκος Γρηγοριάδης,  ακουστικό μπάσο ο Γιάννης Γρηγορίου,  κρουστά  και φωνητικά η Ρόλη Γιαμοπούλου, το  ηχητικό αποτέλεσμα  όμως είναι μοναδικό.

Από τις πλέον «αθόρυβες» παρουσίες της σημερινής ελληνικής μουσικής η Κατερίνα κι ο Νίκος, έχουν αξιόλογο παρελθόν, με την πρώτη να αποσπά εγκωμιαστικά σχόλια για το ντεμπούτο άλμπουμ και τη φωνή της το’96, και τον δεύτερο να αποκτά αναγνώριση και στο εξωτερικό με τη διεθνή κυκλοφορία του άλμπουμ «Faros» το ‘97, την οργανική και πολύ κοντά στη new age εκδοχή του πρώτου του δίσκου που είχε κυκλοφορήσει δυο χρόνια πριν.

Επέστρεψαν πρόσφατα με το πρώτο τους αληθινά κοινό άλμπουμ (τραγούδια του Νίκου τα οποία ερμηνεύει η Κατερίνα, με τη συμμετοχή και του ιδίου σε τρία κομμάτια και την Κατερίνα να συμπληρώνει δημιουργικά με ένα δικό της τραγούδι το οποίο ήδη ακούγεται πολύ). Στη νέα τους δισκογραφική δουλειά που κυκλοφόρησε από τον label  Μικρός Ήρως, προτείνουν μια ενήμερη για τις διεθνείς εξελίξεις εναλλακτική ποπ των ‘00s, αισιόδοξη και μελωδικά ουσιώδης, δίνοντας έμφαση στα μεσογειακά ηχοχρώματα. 

Τσάι στη Σαχάρα
Λαοδικείας 18, Ιλίσια
Πληροφορίες , κρατήσεις: 210 7710611
www.tsaistisaxara.gr

www.myspace.com/katerinakyrmizi 
http://www.youtube.com/user/KaterinaKyrmizi
www.myspace.com/nikosgregoriadis 
http://www.youtube.com/user/NikosGregoriadis

Από
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια