Οι αντίθετες απόψεις του Moby και του Thom Yorke για το Spotify

Διαβάστηκε
Απόψεις και απαντήσεις σε συνεντεύξεις και twitter

"Είναι σαν τους γέρους που φωνάζουν στα γρήγορα τρένα". Έτσι χαρακτήρισε ο Moby τον Thom Yorke των Radiohead, με αφορμή τις απόψεις του δεύτερου για το Spotify και γενικά τις πλατφόρμες streaming μουσικής.

Στη συνέντευξη που έδωσε ο Moby στο mashable.com, δήλωσε: "Όλοι οι τομείς έχουν επηρεαστεί τόσο θετικά όσο και αρνητικά από τις αλλαγές της τεχνολογίας αλλά νομίζω το να παραπονιέσαι είναι ανούσιο. Αγαπώ τον Thom Yorke, αλλά όταν τον άκουσα να παραπονιέται για το Spotify, σκέφτηκα, "You're just like an old guy yelling at fast trains." Αγαπώ ό,τι μπορεί να φέρει στους ανθρώπους περισσότερη μουσική".

Η απάντηση του Yorke ήρθε μέσω twitter: "I am a 45 yr old Luddite and proud of it.. yawn."

Οι Luddites, το 19ο αιώνα, ήταν Άγγλοι τεχνίτες κλωστοϋφαντουργίας που διαμαρτύρονταν κατά των νέων μηχανημάτων που θα χρησιμοποιούνταν από τις βιομηχανίες. Τα νέα μηχανήματα θα αντικαθιστούσαν τους τεχνίτες με  χαμηλόμισθους εργάτες με λιγότερα προσόντα.

Ο Moby στην συνέντυξή του παρουσίασε τη νέα του συνεργασία με το BitTorrent και δήλωσε πως πάντα υποστήριζε το Spotify και έκανε πολλές ενέργειες για να αποτρέψει το Κογκρέσο και την RIAA από το να το απαγορεύσουν.Από
Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Βαθμός άρθρου/10 ()
Πώς σας φάνηκε το άρθρο;
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Λέξεις Κλειδιά
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια