Ένα πολύ μικρό δείγμα από τον επερχόμενο δίσκο των Kasabian

Διαβάστηκε
Στο studio βρίσκονται τους τελευταίους μήνες οι Kasabian, με σκοπό να δημιουργήσουν τον διάδοχο του Velociraptor!Στο studio βρίσκονται τους τελευταίους μήνες οι Kasabian, με σκοπό να δημιουργήσουν τον διάδοχο του Velociraptor! (2011), για τον οποίο αποφάσισαν να μας προετοιμάσουν με ένα πολύ μικρό δείγμα, σε ένα βίντεο μόλις 34ων δευτερολέπτων.

Το βίντεο (που μπορείτε να δείτε παρακάτω) δείχνει τον κιθαρίστα/τραγουδοποιό του συγκροτήματος, Sergio Pizzorno, να ηχογραφεί ένα μέρος των φωνητικών από ένα τραγούδι, του οποίου τον τίτλο δεν γνωρίζουμε ακόμη.

"Oh you pretty things/get on board this mothership/oh you've got to be/ready for action baby"

Όπως δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη στο NME, ο frontman του συγκροτήματος, Tom Meighan, το νέο άλμπουμ είναι ένα πραγματικό "fuck you" στους κριτικούς.

"Το άλμπουμ είναι ένα πραγματικό "fuck you" σε όσους τόλμησαν να μας κάνουν κριτική και να πουν ότι δεν μπορούμε να γράφουμε τη μουσική που γράφουμε..."

Ο δίσκος αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στη χρονιά, κατά πάσα πιθανότητα στις αρχές του καλοκαιριού, χωρίς να είναι ακόμη γνωστή κάποια ημερομηνία.Θυμίζουμε πως στις 25 Ιουνίου του 2014 οι Kasabian θα βρεθούν για δεύτερη φορά στη χώρα μας στα πλαίσια του Ejekt Festival.
Από
Αξιολόγηση
Βαθμός
Βαθμολογήστε το άρθρο/10 ()
Πόσα αστεράκια να πάρει (1-5); Click εδώ!
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Λέξεις Κλειδιά
sergio pizzorno tom meighan
5
kasabian
56
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια