Αφιέρωμα: Για τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Διαβάστηκε
Οι συντάκτες του Mixgrill επιλέγουν τραγούδια έρωτα, αγάπης και πάθους για την ημέρα των ερωτευμένωνΟι συντάκτες του Mixgrill επιλέγουν τραγούδια έρωτα, αγάπης και πάθους για την ημέρα των ερωτευμένων

Μπορείτε να ακούσετε όλα τα τραγούδια στη λίστα που δημιουργήσαμε στο spotify.

Στο αφιέρωμα συμμετείχαν οι: indiego, LEONIDAS FROM CARAVEL, LNE, beatle80, Παναγιώτα Κ, Dimitris Shack και orestis

Επιμέλεια άρθρου: Ελένη Ζαρκάδα


Άλλοι την περιμένουν πώς και πώς. Άλλοι προτιμούν να αδιαφορούν και να περνούν την ημέρα τους χωρίς να αλλάζει τίποτα. Και άλλοι απλά σιχαίνονται την ώρα και τη στιγμή που κάποιος "εφηύρε" αυτή τη γιορτή. Το αφιέρωμά μας λοιπόν απευθύνεται σε όλους τους παραπάνω, γιατί -κακά τα ψέματα- όλοι δίνουμε λίγη ή πολύ σημασία σε αυτή την ημέρα αγάπης.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με τραγούδια που θα ευχαριστήσουν ιδιαίτερα την τελευταία κατηγορία ανθρώπων.

Ας πάμε τώρα στα πιο βαθιά...Ένας "ύμνος" λατρείας τον αξίζουν καθημερινά τα άτομα που θέλουμε να χαμογελούν δίπλα μας..Με μια κιθάρα αγκαλιά, θάρρος και μεγάλη αυτοπεποίθηση εκφράζουμε την αγάπη μας με μουσική. Ελπίζουμε η καντάδα να έχει ευτυχή κατάληξη..

Από την μεταπολεμική εποχή η αγάπη σταμάτησε να γνωρίζει σύνορα και φυλές. Τα παιδιά των λουλουδιών το είπαν ξανά και ξανά. Οι νέοι καιροί απαιτούν την χωρίς αναστολές έκφραση αγάπης.

Ecoute-moi...Γιατί τα ερωτικά λόγια λέγονται πιο εύκολα τη νύχτα...Αγάπη είναι...να δίνεις κουράγιο και να ξέρεις πως στο τέλος "θα τα καταφέρουμε".Για να ανέβουμε λίγο...

Για να κάνουμε τις δεσποινίδες να χαμογελάσουν...Και για να νιώσουμε την αγαλλίαση που προσφέρει η οικειότητα και οι μικρές στιγμές της αγάπης..Ένα τηλεφώνημα και μπορεί η αγάπη να έρθει πιο κοντά στη ζωή μας..Classic..Πολλές φορές η αγάπη έχει και τις μαύρες της. Μπορεί οι προσδοκίες μας να μην εκπληρωθούν, να πληγωθούμε ή να αποχωριστούμε τους αγαπημένους μας παρά τη θέλησή μας. Για τους πληγωμένους του Αγίου Βαλεντίνου συλλέξαμε τα παρακάτω τραγούδια.

Στο τέλος όμως θα επιστρέψουμε στο σημείο που ξεκινήσαμε.. Γιατί η αγάπη όπως και η ζωή είναι ένας πολύ γοητευτικός κύκλος...

Θα ακούμε και πάλι ερωτικά τραγουδάκια, θα τα αφιερώνουμε σε αυτούς που έκλεψαν την καρδιά μας..
Και όσο υπάρχει ο άλλος μπορούμε να υπάρχουμε και εμείς...Είναι ωραίο να δίνεις υποσχέσεις..Και ακόμα ωραιότερο να τις τηρείς..

Είναι κάποια τραγούδια που δεν μπορούν να ταιριάξουν σε άλλο πλαίσιο. Σου θυμίζουν μόνο αγάπη και έρωτα. Pure love...

Ένα κλασικό ελληνικό ερωτικό τραγούδι. Όλοι το έχουμε σιγοτραγουδήσει!

Και όταν βρεθούμε στα μονοπάτια του έρωτα θα ανακαλύψουμε πολλά μυστικά...

Αφού είδαμε (σχεδόν) όλες τις όψεις της αγάπης και του έρωτα, ας αποχαιρετήσουμε αυτή τη μέρα με μια γλυκιά μελωδία..Μπορείτε να ακούσετε όλα τα τραγούδια στη λίστα που δημιουργήσαμε στο spotify.Οι εικόνες του άρθρου προέρχονται από τις σελίδες brunofileno.blogspot και conversationpieces.
Από
Αξιολόγηση
Βαθμός
Βαθμολογήστε το άρθρο/10 ()
Πόσα αστεράκια να πάρει (1-5); Click εδώ!
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια