Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη "Έχει κι άλλα να μάς πει" @ Σταυρό του Νότου

Διαβάστηκε
Μετά από τις εμφανίσεις της στην Άνοδο, η Ελεωνόρα συνεχίζει να μάς μαγεύει live με την φωνή της.Υποσχέθηκε ότι έχει και άλλα να μας πει και όντως είχε! Ακολουθήσαμε, λοιπόν, την αγαπημένη καλλιτέχνιδα σε μία από τις παραστάσεις της στην κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου.

Μετά από τις εμφανίσεις της στην Άνοδο, η Ελεωνόρα συνεχίζει να μάς μαγεύει live με την φωνή της. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα πλήρες, που περιλαμβάνει όχι μόνο επιτυχίες από τους προσωπικούς της δίσκους αλλά και πολλά αγαπημένα από το ελληνικό κοινό τραγούδια. Ταλαντεύεται από το έντεχνο στο λαϊκό και από το ξένο στο ελληνικό ρεπερτόριο.

Η παράσταση άρχισε κατα τις 11 με το "Να'σαι καλά" και το "Δεύτερη Φορά", δύο κομμάτια που ξεχώρισαν από τον περσινό δίσκο της "Μετακόμιση τώρα". Δυστυχώς, παρευρεθήκαμε σε μία δύσκολη στιγμή για την ίδια, καθώς ο κοντινός της Σάκης Μπουλάς είχε φύγει από τη ζωή την ίδια μέρα. Κάνοντας μια μικρή αναφορά σε αυτό το γεγονός, συνέχισε το πρόγραμμά της αφού " η μουσική δεν μάς ενώνει μόνο στις ευχάριστες αλλά και στις δυσάρεστες στιγμές".

Από την προσωπική της δουλειά είχαμε την χαρά να ακούσουμε την πλειοψηφία των κομματιών, από το "Έλα" που την έκανε πολύ δημοφιλή πριν περίπου οκτώ χρόνια μέχρι τα πιο πρόσφατα "Μικρά Βεγγαλικά", "Η επιμονή σου", "Μετακόμιση τώρα", "Φεύγω για μένα μια φορά", "Τα λέμε", "Είναι η αγάπη", "Όμηρος", "Μόναχα Εγώ".Αξίζει να αναφερθούμε στην μεγάλη ικανότητα της Ελεωνόρας να κάνει επιτυχημένες διασκευές και να τις απαρτιώνει με άψογο τρόπο. Δεν επιχειρεί μετρίου επιπέδου προσπάθειες, αλλά ολόσωστες μουσικά μεταφορές ξένων και ελληνικών κομματιών. Ξεχωριστές στιγμές της βραδιάς υπήρξαν τα "Φέρτε μου ένα μαντολίνο", "Yes I do", "Εν λευκώ", "Μέλισσες", "Στερεότυπα". Με τη συμμετοχή της Αφροδίτης Παπαχριστοδούλου είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τα "With or without you" και "Dance me to the end of love", όπως επίσης και με τη συμμετοχή του Ευριπίδη Ζεμενίδη τα "Να με προσέχεις" και "Το χω παράπονο".

Είναι γενικότερα αντιληπτό πως οι μουσικές επιλογές της Ελεωνόρας Ζουγανέλη αντικατοπτρίζουν μια εύκαμπτη αντίληψη απέναντι στη μουσική. Και όσοι την θαυμάζουμε μπορούμε να της το αναγνωρίσουμε ξεκάθαρα. Μετά από "Το πάτωμα" την ακούσαμε να τραγουδάει το "Άσε με να σ'αγαπάω" για να καταλήξει να πει το "Ποια θυσία" (ω ναι!) αστειευόμενη φυσικά πάνω στις ακραίες αντιδράσεις που οι γυναίκες έχουν όταν τα πράγματα δεν πάνε και τόσο καλά!

Αν δεν είσαι της "δήθεν" κουλτουροκατάστασης θα περάσεις πραγματικά πολύ όμορφα ακούγοντάς την να τραγουδάει σε απόσταση αναπνοής από εσένα-μην ξεχνιόμαστε είμαστε στον Σταυρό του Νότου!- για τις επόμενες δύο Παρασκευές.

Ελπίζουμε να εχεις κι άλλα να μας πεις,Ελεωνόρα, στη συνέχεια..


Οι φωτογραφίες είναι από παλαιότερες εμφανίσεις της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

Από
Αξιολόγηση Συναυλιών
Η οργάνωση
Τα τραγούδια του live
Το συγκρότημα - μουσικός
Η διάρκεια της συναυλίας
Ο ήχος
Ο κόσμος
Βαθμός συναυλίας/10 ()
Πες μας την γνώμη σου!
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια