Τα Προσεχώς: The Amazing Spider-Man 2

Διαβάστηκε
Καλωσορίζουμε τη νέα στήλη του Mix Grill. Κάθε Σάββατο ο Ραφαήλ θα επιλέγει μία από τις ταινίες που θα κυκλοφορήσουν... προσεχώς στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Μετά την αρκετά καλή δουλειά του στο "The Amazing Spiderman" ο Marc Webb ("500 Days of Summer") είναι και πάλι ο σκηνοθέτης στη νέα ταινία της Marvel με τίτλο "The Amazing Spiderman 2". Στο ρόλο του πρωταγωνιστή Peter Parker παραμένει ο Andrew Garfield όπως επίσης και η πανέμορφη Emma Stone στο ρόλο της Gwen Stacy. Για τους ρόλους των κακών επιλέχτηκαν ο Jamie Foxx ("Django Unchained") ως Electro, ο Dane DeHaan ως Harry Osborn - Green Goblin και ο Paul Giamatti ("Sideways") ως ο θηριώδης Rhino. H ταινία γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στη Νέα Υόρκη και θα κάνει πρεμιέρα στη χώρα μας την 1η Μαΐου.

O Peter Parker προσπαθεί με δυσκολία πλέον να συνδυάσει το ρόλο του ως Spider-Man με την προσωπική του ζωή και τη σχέση που συνεχίζει να έχει με την Gwen Stacy, καθώς δεν κράτησε το λόγο που είχε δώσει στον πατέρα της ότι θα μείνει μακριά της. Τα πράγματα όμως θα γίνουν ακόμη δυσκολότερα με την ξαφνική εμφάνιση ενός επικίνδυνου εχθρού πολύ πιο ισχυρού από αυτόν, με το όνομα Electro. Επίσης, όταν ο παλιός φίλος του, Harry Osborn επιστρέψει στην πόλη, ο Peter θα συνειδητοποιήσει ότι όλοι οι εχθροί του έχουν ένα κοινό και δεν είναι άλλο από την εταιρεία Oscorp.


Από
Αξιολόγηση
Βαθμός
Βαθμολογήστε το άρθρο/10 ()
Πόσα αστεράκια να πάρει (1-5); Click εδώ!
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Λέξεις Κλειδιά
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια