Νέος δίσκος για την Ν.Μποφίλιου

Ο πολυαναμενόμενος νέος δίσκος της Νατάσσας Μποφίλιου έχει μπει ήδη στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία του, αφού οι ηχογραφήσεις ολοκληρώθηκαν και θα βρίσκεται στα δισκοπωλεία σε περίπου 10 μέρες.
Ο πολυαναμενόμενος νέος δίσκος της Νατάσσας Μποφίλιου έχει μπει ήδη στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία του, αφού οι ηχογραφήσεις ολοκληρώθηκαν και θα βρίσκεται στα δισκοπωλεία σε περίπου 10 μέρες. Ο δίσκος θα έχει τίτλο "Εισιτήρια διπλά" και η τριάδα των συντελεστών θα μείνει σταθερή, με τον Θέμη Καραμουρατίδη και πάλι στη σύνθεση και την ενορχήστρωση, τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο στους στίχους και τη Νατάσσα Μποφίλιου στις ερμηνείες. Η "μουσική συνωμοσία" συμπληρώνεται από τον Παντελή Φραντζή ο οποίος έχει επιμεληθεί το εξώφυλλο και τα εικαστικά του δίσκου.

Το "Ραντεβού", οι "Πρώην" και το "Belle Reve", τρία τραγούδια που έλεγε η Μποφίλιου στις φετινές εμφανίσεις της στο "Σταυρό του Νότου", θα περιλαμβάνονται και αυτά στο νέο δίσκο.

Αυτή η παρέα νέων καλλιτεχνών, που τόση αίσθηση προκάλεσε με τον προηγούμενο δίσκο της "Μέχρι το τέλος" (2008) και έχει δημιουργήσει έναν αρκετά σημαντικό πυρήνα πιστών ακροατών, φαίνεται πως συνεχίζει στον ίδιο δρόμο δουλεύοντας σαν ομάδα, πράγμα αξιόλογο και μάλλον σπάνιο για το σήμερα του ελληνικού τραγουδιού. Αναμένουμε με ενδιαφέρον να ακούσουμε σε λίγες μέρες τη νέα τους δουλιά.

Ακούστε το "Ραντεβού", ένα από τα τραγούδια που θα περιλαμβάνονται στο νέο δίσκο της Νατάσσας Μποφίλιου:


Από
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια