Η νέα σεζόν του Game of Thrones ξεκινάει πιο νωρίς φέτος!

Διαβάστηκε
Το καλοκαίρι διαρκεί μερικές δεκαετίες. Οι χειμώνες μπορεί να διαρκέσουν μια ολόκληρη ζωή.7.000 άνθρωποι θα είναι σε θέση να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα της τέταρτης σεζόν του Game of Thrones στο Barclays Center της Νέας Υόρκης στις 20 Μαρτίου!

Το HBO θα φιλοξενήσει αυτή τη μεγαλειώδη εμπειρία σε μια οθόνη γιγαντιαίων διαστάσεων που θα περιλαμβάνει επίδειξη κουστουμιών και σκηνικών, την ευκαιρία να φωτογραφηθείς στον περιζήτητο " Σιδηρούν Θρόνο " και πολλές άλλες εκπλήξεις.Το HBO ακολουθεί μια πιο διαδραστική προσέγγιση σε σχέση με το merchandize της σειράς. Τον Ιανουάριο, το δίκτυο ανακοίνωσε την επιστροφή της περιοδεύουσα έκθεσης του " Σιδηρούν Θρόνου", που αποτελείται μια πληθώρα δραστηριοτήτων που σχετίζονται με κοστούμια και σκηνικά - συμπεριλαμβανομένων δόρατα και βαλλίστρες , κάπες , φορέματα και ακόμη και τα αυγά δράκων- που χρησιμοποιήθηκαν σρις πρώτες τρεις σεζόν , καθώς και με λίγα επιλεγμένα κομμάτια από την επόμενη .

Τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς και η τιμή των εισητηρίων ξεκινάει από τα 15 δολλάρια. Η νέα σεζόν θα πραγματεύεται το δεύτερο μισό του "A Storm of Swords", του τρίτου βιβλίου του George R Martin. Το πρώτο μισό του βιβλίου αποτέλεσε το επίκεντρο της τρίτης σεζόν, η οποία ήρθε ολοκληρώθηκε με τη δολοφονία των τριών βασικών χαρακτήρων στο βάναυσο και συγκλονιστικό "Red Wedding". Σύμφωνα με τον παραγωγό, σεναριογράφο και σκηνοθέτη David Benioff, "Μερικές από τις πιο συναρπαστικές και καθοριστικές σκηνές της σειράς έρχονται στο τέλος αυτής της σεζόν. Υπάρχουν μερικές πολύ αιματηρές συγκρούσεις."

Τον περασμένο μήνα, το HBO κυκλοφόρησε ένα trailer 15 λεπτών για τον πολυαναμενόμενο νέο κύκλο που αποκαλύπτει την άφιξη του Oberyn Martell, την ενίσχυση της σχέσης του Tyrion Lannister με την αδελφή του Cersei, και την ωρίμανση της Daenerys Targaryen, η οποία αναλαμβάνει το ρόλο της ως ηγέτης, αφού κάθεται ψηλά στο δικό της θρόνο. Και, φυσικά, υπάρχει ο βασιλιάς Joffrey Baratheon, ο νέος δικαιούχος του " Σιδηρούν Θρόνου ". 

Πήγή: Rolling Stone

Από
Αξιολόγηση
Βαθμός
Βαθμολογήστε το άρθρο/10 ()
Πόσα αστεράκια να πάρει (1-5); Click εδώ!
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Λέξεις Κλειδιά
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια