Μέλη των Pussy Riot δέχθηκαν επίθεση για ακόμα μία φορά

Διαβάστηκε
Αυτή τη φορά η επίθεση πήρε μέρος στα McDonalds στην πόλη Nizhny Novgorod της Ρωσίας.Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του Guardian δύο μέλη του δημοφιλούς φεμινιστικού συγκροτήματος, η Maria Alyokhina και η Nadia Tolokonnikova, δέχθηκαν επίθεση στα McDonalds από άντρες, οι οποίοι τις γιούχαραν, τις προκαλούσαν και τις έβριζαν λέγοντας "φύγετε, να πάτε στην Αμερική" .

Η Alyokhina υποστηρίζει ότι τραυματίστηκε στο κεφάλι, ενώ η Tolokonnikova ότι έχει υποστεί χημικά εγκαύματα. Επίσης, υποστηρίζουν ότι οι άντρες φορούσαν εθνικιστικά σύμβολα - την Κορδέλα του Αγίου Γεωργίου που συμβολίζει την νίκη των Ρώσων κατά των Γερμανών ναζιστών.

Επιπλέον, υπάρχει και το σχετικό υλικό, που μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω, στο οποίο φαίνεται πως τουλάχιστον τρεις άντρες επιτίθενται στις νεαρές γυναίκες, ενώ οι ίδιες φωνάζουν πως δεν έχουν κανένα δικαίωμα να τις χτυπάνε.

Υπενθυμίζεται πως τα μέλη των Pussy Riot είχαν φυλακιστεί σχεδόν για δύο χρόνια, μετά από την πασίγνωστη συναυλία διαμαρτυρίας τους έξω από μια εκκλησία της Μόσχας. Ελευθερώθηκαν το Δεκέμβριο του 2013, ενώ συνελήφθησαν για ακόμη μια φορά φέτος, επειδή κατηγορήθηκαν για "διατάραξη της κοινής ησυχίας" έξω από ένα δικαστήριο της Μόσχας.

Το συμβάν πήρε μέρος - παραδόξως - μία μέρα πριν τον εορτασμό της διεθνής ημέρας των δικαιωμάτων της γυναίκας. Κάτι που, όπως φαίνεται, ακόμα και σήμερα δεν είναι αυτονόητο και σεβαστό.

Το σχετικό βίντεο:


Από
Λέξεις Κλειδιά
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια