Νέο album για τον Julian Casablancas των Strokes

Διαβάστηκε
Μία μικρή γεύση από τον καινούριο δίσκο του Julian Casablancas.Ένα μικρό σε διάρκεια βίντεο για τους Julian Casablancas + The Voidz μας παρουσιάζει αποσπάσματα  από την ηχογράφηση στο studio, ενώ παράλληλα παίρνουμε μία γεύση από τα κομμάτια του καινούριου του προσωπικού δίσκου. Πρόκειται για τον δεύτερο δίσκο του, έπειτα από το ντεμπούτο του 2009, Phrazes for the Young.Το συγκρότημα The Strokes θα επανέλθει δυναμικά στη Νέα Υόρκη, στο Governor's Ball, που θα γίνει στο Randall's Island, 6 με 8 Ιουνίου. Εκτός από το συγκρότημα, ο Julian θα εμφανιστεί και μόνος του στα πλαίσια του φεστιβάλ.

Η τελευταία τους ζωντανή εμφάνιση έγινε τον Νοέμβριο του 2011 στο Planeta Terror Festival της Βραζιλίας. Στις Ηνωμένες Πολιτείες έπαιξαν για τελευταία φορά τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους, ενώ έναν μήνα πριν έκαναν την τελευταία τους εμφάνιση και στη Μεγάλη Βρετανία, στα Reading & Leeds Festivals.

Πέρυσι κυκλοφόρησαν τον πέμπτο τους δίσκο, Comedown Machine, χωρίς να το προωθήσουν με συνεντεύξεις ή περιοδείες. Ο κιθαρίστας των The Strokes σε δήλωσή του επισήμανε πως δεν έχουν κάνει πράγματα εδώ και αρκετό καιρό, δεν αισθάνεται όμως πως πρόκειται για κάτι που έχει τελειώσει. Ακόμα πρόσθεσε πως τα μέλη του συγκροτήματος είναι μαζί και αυτό είναι αρκετό για να το γνωρίζει ο κόσμος, χωρίς περαιτέρω δημοσιεύματα.

Κι ένα από τα αγαπημένα μου κομμάτια των The Strokes:

Από
Αξιολόγηση
Βαθμός
Βαθμολογήστε το άρθρο/10 ()
Πόσα αστεράκια να πάρει (1-5); Click εδώ!
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Λέξεις Κλειδιά
The Voidz Comedown Machine Phrazes for the Young Julian Casablancas
6
The Strokes
30
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια