Μάρω Μαρκέλλου και Joanna Drigo@ Kookoo bar

Mια φρέσκια, διαφορετική, ενδιαφέρουσα πρόταση, σε ένα μαγαζί αρκετά φιλόξενο για τους όρθιους!Ύστερα από τις επιτυχημένες εμφανίσεις της στο Οξυγόνο live, με τον Πάνο Μουζουράκη, τον χειμώνα που μας πέρασε, η Μάρω Μαρκέλλου εμφανίζεται παρέα με την Joanna Drigo στο Κookoo (Ιάκχου 17, Γκάζι). 
Μαζί τους τρεις μουσικοί:
Κιθάρες: Γιώτης Παρασκευαϊδης
Μπάσο: Χρήστος Ζερβός
Τύμπανα: Νίκος Κυριακάκης

Τίτλος της παράστασης «Ταγκό για τρίο», όπου ταγκό βάλε «Μαρκέλλου και Drigo» και όπου τρίο βάλε τους τρεις μουσικούς!

Έπαιξαν ελάχιστα κομμάτια από τη δισκογραφία τους, η κάθε μία. Έτσι, το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος έπαιξαν ελληνικές (Δεληβοριά, Μαραβέγια, Μπαλάφα κ.ά.) και  ακόμα περισσότερες ξένες διασκευές. Ήταν ακριβώς αυτό που έγραφε το δελτίο τύπου: «…θα εξαντλεί κάθε μουσικοχορευτικό απωθημένο των δύο τραγουδοποιών αλλά και των παρευρισκομένων.».


Και οι δύο τους με ζωντάνια πάνω στην σκηνή χόρευαν και τραγουδούσαν «αναγκάζοντας» τον κόσμο να χορέψει έστω και λίγο (ή άλλες φορές πιο πολύ…).
Δεν είχα ξαναδεί live την Joanna Drigo, ούτε ήξερα πολλά κομμάτια της και δεν ήξερα τι να περιμένω. Όμως μου άρεσε πολύ και στα λίγα δικά της κομμάτια αλλά και στις διασκευές που τραγούδησε!

Η Μάρω Μαρκέλλου  μεταξύ άλλων μας είπε και ένα πάρα πολύ ωραίο νέο κομμάτι, την «Σχιζοφρένεια» όπως και ένα τετράστιχο στην «Ομορφιά του θέλω» που δεν μπήκε στο δίσκο. Επιπλέον, με ιδιαίτερη άνεση κατέβηκε από την σκηνή και τραγούδησε ανάμεσα στο κοινό, χόρεψε μαζί με την παρέα που χόρευε περισσότερο και έλεγε ανέκδοτα για να καλύψει τον χρόνο που έκανε ο Γιώτης ν’ αλλάξει κιθάρες και «ήχο». …στα ανέκδοτα θα επιμείνω μιας και μου άρεσαν πολύ!
Μάρω Μαρκέλλου και Joanna Drigo  στο «Όλα» του Λεωνίδα Μπαλάφα

Είναι μια φρέσκια, διαφορετική, ενδιαφέρουσα πρόταση, σε ένα μαγαζί που είναι αρκετά φιλόξενο για τους όρθιους (επιτέλους)! Θα παίζουν για τις υπόλοιπες Τρίτες του Μάρτη. Προλαβαίνεις…  

Από
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια