"Ζωής Παιχνίδια" του Δημήτρη Ζερβουδάκη @ Σταυρό του Νότου Plus

Διαβάστηκε
Είχαμε και εμείς την χαρά να απολαύσουμε τον Δημήτρη Ζερβουδάκη στον "Σταυρό του Νότου Plus"

Το παρακάτω άρθρο επιμελήθηκε ο Χρήστος Μπεσίρης. Τον ευχαριστούμε πολύ για το review της συναυλίας που παρακολούθησε.


Παρόλο που έχει ως έδρα του την Θεσσαλονίκη, ο Δημήτρης Ζερβουδάκης αγαπά το κοινό της Αθήνας και φροντίζει να παρουσιάζεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα και να το ταξιδεύει με την αύρα του, τις μελωδίες και τα στιχάκια του.

Κάπως έτσι, είχαμε και εμείς την χαρά να τον απολαύσουμε στον "Σταυρό του Νότου Plus", παρέα με αξιόλογους συνοδοιπόρους και κουβαλώντας στις αποσκευές του, την νέα του δισκογραφική δουλειά, ένα προσωπικό του ημερολόγιο ερχόμενο από το παρελθόν, όπως ο ίδιος το χαρακτηρίζει, με τον τίτλο "Ζωής Παιχνίδια". Μια δουλειά, στην οποία αξίζει να σταθούμε, μιας και αποτελεί μια ανεξάρτητη παραγωγή από τις εκδόσεις ΚΥΜΑ, αποτελούμενη από 2 cd και ένα βιβλίο, διανεμόμενη μονάχα από το διαδίκτυο.

Έτσι λοιπόν, με ξεχωριστό προσόν που διακρίνει το Δημήτρη Ζερβουδάκη, την χαρά της ζωντανής επαφής του με τον κόσμο, ξεκίνησε να μας ταξιδεύει σε δρόμους όπου η Ανατολή συναντά τη Δύση, και τα νέα του τραγούδια "Ζωής Παιχνίδια" , "Συγγνώμη Πατέρα", συναντήθηκαν μέσα από ιδιαίτερες και "γεμάτες" ενορχηστρώσεις, με παλαιότερες του επιτυχίες "Αυτό το αχ να μην το λες", "Νεράιδες", "Θεωρία μα και πράξη". Πάντα δίπλα του, η ιδιαίτερα ξεχωριστή Σοφία Γεωργαντζή να ερμηνεύει τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφική δουλειά "Ζωγραφίζω όνειρα".

Με την συνοδεία του "απαραίτητου" ανεκδότου, μιας και φροντίζει σχεδόν σε κάθε του εμφάνιση, ανάμεσα στις όμορφες ιστορίες του, να υπάρχουν και διαλείμματα όπου διασκεδάζει το κοινό με κάποιο ανέκδοτο, η παράσταση συνέχισε πιο δυναμικά στο δεύτερο μέρος.

Με υπέροχες ερμηνείες πολύ γνωστών του επιτυχιών "Ανείπωτα", "Βαριά ποτά-Βαριά τσιγάρα", "Πάρ' τα βήματά σου", ειδική μνεία στον "αγαπημένο" του, και "αγαπημένο" όλων μας Νίκο Παπάζογλου με τα "Αχ Ελλάδα σ' αγαπώ" και "Κανείς εδώ δεν τραγουδά", πιάσαμε τον εαυτό μας, μαζί με το υπόλοιπο μαγαζί, να τραγουδάμε μαζί του "Όχι και να κλαίμε". Μία από τις πιο δυνατές στιγμές της παράστασης, που αντικατοπτρίζει πλήρως την σχέση που έχει αναπτύξει, όλα αυτά τα χρόνια, ο Δημήτρης Ζερβουδάκης με το κοινό του.

Μια υπέροχη βραδιά έφτανε δυστυχώς προς το τέλος της,αφήνοντας μας να ονερευόμαστε και να προσμένουμε με αγωνία την επόμενη φορά που οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν με εκείνους του Δημήτρη Ζερβουδάκη.

Μαζί του: η Σοφία Γεωργαντζή

Μουσικοί:
Θανάσης Αρχανιώτης (Τύμπανα)
Θάνος Κολοκυθάς (Μπάσο)
Νίκος Παπαδόπουλος (Κιθάρες)
Δημήτρης Οικονομίδης (Πιάνο)
Παναγιώτης Κουτσουράς (Μπουζούκι)
Στέργιος Γαργάλας (Bιολί)

ΥΓ : Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης θα δώσει άλλη μία τελευταία εμφάνιση την Παρασκευή 4 Απριλίου στο "Σταυρό του Νότου Plus". Είναι μία τελευταία ευκαιρία, το αθηναϊκό κοινό να νιώσει την αύρα ενός πραγματικά σπουδαίου καλλιτέχνη.

Αξιολόγηση Συναυλιών
Η οργάνωση
Τα τραγούδια του live
Το συγκρότημα - μουσικός
Η διάρκεια της συναυλίας
Ο ήχος
Ο κόσμος
Βαθμός συναυλίας/10 ()
Πες μας την γνώμη σου!
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια