Ο νέος δίσκος του John Frusciante στο διάστημα!

Διαβάστηκε
Ο πρώην κιθαρίστας των Red Hot Chili Peppers καινοτομεί στέλνοντας το δίσκο του στο διάστημα!Ο John Anthony Frusciante, γνωστός ως πρώην μέλος των Red Hot Chili Peppers, συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τη σόλο καριέρα του. Το καινούριο του επίτευγμα είναι μοναδικό: Ο νέος του δίσκος, "Enclosure", θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 18 Απρίλη.

Όμως, προκειμένου να δώσει στο κοινό μια γεύση για το τι θα περιέχει ο δίσκος, αποφάσισε να συνεργαστεί με την "Interorbital Systems Corporation" και να στείλει το δίσκο του στο διάστημα, μέσω του πυραύλου "NEPTUNE". Ο δίσκος τοποθετήθηκε σε ένα "πειραματικό Δορυφορικό Κύβο" και τον "φόρτωσαν" στον πύραυλο σε ένα απόμακρο μέρος της Καλιφόρνια, όπου κι εγινε η εκτόξευση. Η εκτόξευση έγινε το Σάββατο 29 Μαρτίου, ενώ ο δίσκος άρχισε να αναμεταδίδεται στις 31 Μαρτίου.

Πώς όμως μπορεί να τον ακούσει κάποιος; Ο Frusciante με την δισκογραφική του "Record Collection" και την "Loducca", κατασκεύασαν μια δωρεάν εφαρμογή για iOs και Android OS, ώστε οι χρήστες να μπορούν να την κατεβάσουν μέσω του market τους και να έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν την πορεία του δορυφόρου! Μάλιστα, όταν ο δορυφόρος "περάσει" πάνω από την περιοχή ενός χρήστη, τότε αυτός είναι δυνατόν να τον ακούσει δωρεάν ολόκληρο! Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να επικοινωνήσουν μεταξύ τους μέσω του chat που έχει η εφαρμογή. Να σημειωθεί πως όσοι το ακούσουν μια φορά, θα μπορούν να το ακούσουν όσες φορές θέλουν στο κινητό τους μέχρι να λήξει το streaming.

Το streaming θα είναι διαθέσιμο μέχρι τα μεσάνυχτα της 7ης Απριλίου. Η CEO της εταιρίας "Interorbital Systems" είπε για αυτή τη συνεργασία: " Αυτή η συνεργασία με τον John Frusciante, τη Record Collection και τη Loducca, αντιπροσωπεύει την έναρξη ενός νέου κεφαλαίου στην αναζήτηση μας για τη σχέση επιστήμης και τέχνης. Το "Enclosure" είναι ένα ένα μουσικό αριστούργημα και είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να να χρησιμοποιήσουμε τον τεχνολογικό μας εξοπλισμό για το διάστημα, ώστε να βοηθήσουμε να γίνει πραγματικότητα αυτή η, χωρίς προηγούμενο, διαστημική διανομή."

Το "Enclosure" είναι το 11ο άλμπουμ του John Frusciante και φαίνεται πως θα συζητηθεί πολύ, ειδικά μετά από αυτή την επιλογή του! Αρχικά, πολλοί πίστεψαν πως πρόκειται για Πρωταπριλιάτικο αστείο, όμως ήδη εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες έχουν ακούσει το άλμπουμ μέσω των κινητών τους ή των tablets τους και έχουν να πουν τα καλύτερα. Αν μη τι άλλο, το γεγονός ότι ακούς έναν δίσκο απ' το διάστημα προσδίδει μια γενικότερη αύρα στο άκουσμα! Βέβαια, διέρρευσε και στο YouTube, επομένως όσοι δεν έχετε smartphone μπορείτε να το ακούσετε εδώ:Και εδώ το βίντεο της προετοιμασίας της εκτόξευσης:


Από
Αξιολόγηση δίσκων
Βαθμολογήστε το δίσκο
Βαθμός δίσκου/10 ()
Πες μας την γνώμη σου!
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Λέξεις Κλειδιά
Record Collections enclosure Interorbital John Frusciante
5
Red Hot Chili Peppers
73
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια