Μήνυμα-γρίφος των Kasabian σε τοίχο

Διαβάστηκε
Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της εμφάνισης των Kasabian στην κορυφή του line up του Glastonbury Festival...Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της εμφάνισης των Kasabian στην κορυφή του line up του Glastonbury Festival, οι Serge Pizzorno και Tom Meighan, φορώντας φόρμες εργασίας, με τις λέξεις "Malted Milk" στο πίσω μέρος, άφησαν ένα κρυφό μήνυμα σε τοίχο στο ανατολικό Λονδίνο. Πιο συγκεκριμένα, αφού κάλυψαν όλη την επιφάνεια με ροζ, πρόσθεσαν κάποιους τυχαίους (;) αριθμούς με μαύρο χρώμα, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Η επιλογή του τοίχου βέβαια δεν μοιάζει και τόσο τυχαία, αφού ακριβώς δίπλα βρίσκεται το studio του καλλιτέχνη/σχεδιαστή μόδας Aitor Throup, ο οποίος έχει σχεδιάσει το εξώφυλλο του Velociraptor! (2011) και έχει σκηνοθετήσει και το video clip του "Switchblade Smiles".

"Οι Kasabian είναι αδέρφια μου. Συνάντησα τον Tom όταν φορούσε τη μπλούζα του Αγγλικού ποδοσφαίρου που είχα σχεδιάσει και έκτοτε έχουμε συνεργαστεί αρκετές φορές. Δούλεψα μαζί τους τόσο στο Reading and Leeds Festival (2010) όσο και στην εμφάνισή τους στο Olympic Park (2013)." Δήλωσε ο διάσημος σχεδιαστής μιλώντας για την συνεργασία του με το συγκρότημα. 

Ακόμη, σχολιάζοντας το ταλέντο τους στη ζωγραφική είπε: "Δε νομίζω ότι ο Tom έχει πιάσει ποτέ στη ζωή του πινέλο, αν και έχει έφεση στα γκραφίτι, ενώ ο Serge είναι λίγο καλύτερος..."

Τέλος, σχετικά με το μήνυμα των Kasabian στον τοίχο, ο Throup εξήγησε ότι το θεωρεί απλά σύμπτωση που έγινε την ίδια μέρα με την ανακοίνωση του line up του Glastonbury, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει την άποψή του ήταν η καλύτερη επιλογή για headlining, γιατί "αν δεν είναι έτοιμοι εκείνοι για κάτι τέτοιο, τότε ποιος άλλος μπορεί να είναι...;"

                   

Να θυμίσουμε ότι οι Kasabian ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν τον 5ο κατά σειρά δίσκο τους στις 16/6 ενώ (όπως είναι ήδη γνωστό), λίγες μέρες αργότερα (25/6) θα εμφανιστούν στο 10ο επετειακό Ejekt Festival στη Πλατεία Νερού, μαζί με τους Editors, τους The White Lies, τον Paul Kalkabrenner και τους Darkside.

Από
Αξιολόγηση
Βαθμός
Βαθμολογήστε το άρθρο/10 ()
Πόσα αστεράκια να πάρει (1-5); Click εδώ!
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια