Ο "γρίφος" του 2ου επεισοδίου του Game of Thrones λύνεται από τον ίδιο τον συγγραφέα!

Διαβάστηκε
Το βρήκαμε και σας το παρουσιάζουμε! Spoiler Alert!Για τους φανατικούς της σειράς, μία ήταν η εξέλιξη που περίμεναν τόσο καιρό: το θάνατο του απίστευτα μισητού βασιλιά. Ο George R.R. Martin μας έκανε τη...χάρη και φρόντισε για τον θάνατό του ήδη από το δεύτερο επεισόδιο του τέταρτου κύκλου.

Αυτό όμως που δεν έγινε ξεκάθαρο είναι το ποιος διαδραματίζει το ρόλο του δολοφόνου.

Σε συνέντευξη του συγγραφέα των βιβλίων "Game of Thrones" στο περιοδικό Rolling Stone, ο ίδιος αποκαλύπτει μια σημαντική πτυχή την οποία καλεί τους θεατές να εξετάσουν. Το συμπέρασμα, λοιπόν, που προκύπτει από τα βιβλία είναι πως η Λαίδη Diana Rigg, γιαγιά των Margeary και Loras Tyrell δηλητηρίασε τον νεαρό βασιλειά. Βέβαια, ο Martin ισχυρίζεται πως πολύ πιθανό να μάς εκπλήξει ακόμη περισσότερο ανατρέποντας τα δεδομένα στα επόμενα βιβλία που θα γράψει.

Προς το παρόν, αυτό που γνωρίζουν οι αναγνώστες και πρόκειται να μάθουν οι θεατές της σειράς είναι πως η Λαίδη Diana Rigg χρησιμοποίησε τρίχες των μαλλιών της Sansa για να δημιουργήσει το ύπουλο φίλτρο της. Τα κίνητρα της μένουν άγνωστα! Και εμείς καλούμαστε να παραμείνουμε συντονισμένοι στους δέκτες μας για να τα ανακαλύψουμε.
Από
Λέξεις Κλειδιά
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια