Τα Προσεχώς: X-Men: Days of Future Past

Διαβάστηκε
Η πρεμιέρα της έβδομης κατά σειρά ταινίας των X-Men αναμένεται στις 22 Μαΐου

Η έβδομη κατά σειρά ταινία των X-Men φέρει τον τίτλο "X-Men: Days of Future Past". Την παραγωγή της ανέλαβε για ακόμη μία φορά η Twentieth Century Fox η οποία με τη σειρά της ανέθεσε τη σκηνοθεσία στον Bryan Singer, δημιουργός των ταινιών "X-Men" και "X-Men 2".  Σχετικά με το καστ της ταινίας δεν έχουμε και πολλές αλλαγές με βάση τα προηγούμενα "X-Men" αλλά μία προσθήκη που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη είναι η επιλογή του Peter Dinklage ("Game of Thrones", "The Chronicles of Narnia: Prince Caspian") για το ρόλο του Bolivar Trask. Οι υπόλοιποι είναι οι είδη γνωστοί μεταλλαγμένοι Hugh Jackman ως Logan/Wolverine, η Jennifer Lawrence ως Raven/Mystic, oι Michael Fassbender και Ian McKellen ως νεαρός και γηραιότερος Magneto αντίστοιχα, oι James McAvoy και Patric Stewart ως νεαρός και γηραιότερος Charles Xavier αντίστοιχα, η Halle Berry ως Storm καθώς και πολλοί άλλοι. Η πρεμιέρα της ταινίας αναμένεται στη χώρα μας στις 22 Μαΐου.

Λίγα λόγια για την υπόθεση:

H απόλυτη ομάδα των X-Μen μάχεται σε έναν πόλεμο για την επιβίωση του είδους σε δύο διαφορετικές περιόδους. Οι χαρακτήρες της πρώτης τριλογίας ταινιών ενώνουν τις δυνάμεις τους με τους νεότερους εαυτούς τους από το "X-Men: First Class" σε μια επική μάχη για να αλλάξουν το παρελθόν με σκοπό να σώσουν το μέλλον.

Αν μπλεχτήκατε κάπως, δεν είστε οι μόνοι! Ωστόσο, το συγκεκριμένο κείμενο δημοσιεύτηκε από την ίδια τη Twentieth Century Fox, πιθανότατα σε μια στιγμή μεγάλης έμπνευσης. Το κατά πόσο ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα μένει να το διαπιστώσουμε...Ο συνεργάτης του Bryan Singer, John Ottman έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου τη μουσική της ταινίας. Ο Ottman είναι ο πρώτος συνθέτης που αναλαμβάνει το soundtrack δεύτερης ταινίας της σειράς των X-Men, καθώς είχε επιμεληθεί τη μουσική για το "X-Men 2", το 2003. Παρακάτω ακούμε το κεντρικό τραγούδι από το X-Men 2:


Από
Αξιολόγηση
Βαθμός
Βαθμολογήστε το άρθρο/10 ()
Πόσα αστεράκια να πάρει (1-5); Click εδώ!
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Λέξεις Κλειδιά
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια