Αναβάλλεται η σημερινή συναυλία των Πασχαλίδη & Θηβαίου στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης λόγω βροχής

Διαβάστηκε
Στη νέα ημερομήνια θα 'ναι μαζί τους κι ο Β. Παπακων/νου.Δελτίο Τύπου

Αναβολή - Μεταφορά της συναυλίας του Μίλτου ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ και του Χρήστου ΘΗΒΑΙΟΥ για τις 7 ΙΟΥΛΙΟΥ μαζί με τον Βασίλη ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ στο λιμανι Θεσσαλονίκης.

Η προπώληση συνεχίζεται. Όσοι έχουν εισιτήρια ισχύουν κανονικά για την νέα ημερομηνία.

Μετά από πολλές συζητήσεις και αφού πήραμε και τις τελευταίες καιρικές προβλέψεις για την μέρα της Δευτέρας αποφασίσαμε με βαριά καρδιά να αναβάλλουμε την προγραμματισμένη για  2 Ιουνίου συναυλία του Μίλτου και του Χρήστου. Η απόφαση πάρθηκε λιγο πριν τα μεσάνυχτα της Κυριακής με σκοπό την έγκαιρη ενημέρωση όλων των φίλων των  καλλιτεχνών και με το σκεπτικό να μην προκύψει ταλαιπωρία στον κόσμο που είχε σκοπό να κατεβεί στο λιμάνι Θεσσαλονίκης για να παρακολουθήσει την συναυλια. Δεν θέλαμε σαν διοργανωτές, η πρώτη μεγάλη συναυλία του καλοκαιριού να γίνει κάτω από κακές καιρικές συνθήκες.

Ζητάμε ένα μεγάλο ΣΥΓΝΩΜΗ σε ολους όσους θέλανε να δούνε τους αγαπημενους τους καλλιτέχνες...  και θα χρειαστεί να κάνουν υπομονή έναν ακόμα μήνα. Στις 7 ΙΟΥΛΙΟΥ όμως δεν θα ειναι μονοι τους... θα ειναι μαζι τους και ο Βασίλης ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ. Σίγουρα η μεγαλύτερη συναυλία- σύμπραξη  Ελλήνων καλλιτεχνών φέτος το καλοκαίρι.  Βασίλης,  Μίλτος και Χρήστος μαζι . Οσοι ήταν πέρσι τον Σεπτέμβριο στο φράγμα της θέρμης θα θυμούνται!!!

  Ισως το βράδυ της Δευτέρας να μας διαψεύσει ο καιρός αλλά  για να πραγματοποιηθεί μια συναυλία στον χώρο του λιμανιού χρειάζεται προετοιμασία πολλων ωρών ετσι την απόφαση μας την πήραμε βάση πρόγνωσης.

Ελπίζουμε στην κατανόηση σας.

Τα εισιτήρια που εχουν αγοραστεί ισχυουν κανονικά . Αν κάποιοι φίλοι θέλουν να τα εξαργυρώσουν θα ανακοινωθεί τόπος και χρονος εντός 24ωρου.

Διοργανωση Panic art 2014

Αξιολόγηση
Βαθμός
Βαθμολογήστε το άρθρο/10 ()
Πόσα αστεράκια να πάρει (1-5); Click εδώ!
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια