Οι Radiohead ανανεώνουν την εφαρμογή τους, "PolyFauna"!

Διαβάστηκε
Προσέθεσαν καινούρια μουσική και καινούρια τοπία στην εφαρμογή τους "PolyFauna", που κυκλοφόρησε νωρίτερα φέτος.


Η εφαρμογή, όπως έχει χαρακτηριστεί απ'τον frontman Thom Yorke, είναι ένα project το οποίο βασίζεται "στο ενδιαφέρον για την πρώιμη ζωή στην εποχή των υπολογιστών και τα φανταστικά πλάσματα που δημιουργεί το υποσυνείδητο μας". Έτσι, συνδυάζοντας εικόνες και ήχους απ' το τελευταίο τους album "The King of Limbs", το συγκρότημα βρήκε έναν καινούριο τρόπο να αισθητικοποιήσει τα βαθιά συναισθήματα του δίσκου τους.

Αυτό το πείραμα-application, φαίνεται να ανανεώθηκε μαζικά πρόσφατα με ακυκλοφόρητες μουσικές και ακόμα πιο ερημωμένα τοπία. Ο ίδιος ο Thom Yorke, μάλιστα, μοιράστηκε στο προσωπικό του Twitter δεκάδες εικόνες απ' τα νέα αυτά τοπία χθές, καθώς και άλλα διάφορα εννοιολογικά σκίτσα, τα οποία φαίνεται να έχει σχεδιάσει ο ίδιος από κοινού με το διάσημο παραγωγό και συνεργάτη των Radiohead, Nigel Godrich, τον σχεδιαστή των εξωφύλλων των album των Radiohead, Stanley Donwood και μερικούς ψηφιακούς καλλιτέχνες της Universal Everything, όπως αναφέρει το Rolling Stone.

Η είδηση αυτή ενθουσιάσε πολλούς θαυμαστές του συγκροτήματος, καθώς έχουν ήδη ανακοινώσει πως βρίσκονται στο στούντιο για την ηχογράφηση του καινούριου τους άλμπουμ και πολλοί πιστεύουν πως τα τραγούδια συνδέονται με αυτό.

Μέχρι την κυκλοφορία καινούριου υλικού, μπορούμε να απολαύσουμε μερικές εικόνες, καθώς και ηχητικά αποσπάσματα απ' την εφαρμογή:
Από
Λέξεις Κλειδιά
Rolling Stone
8
PolyFauna The King of Limbs stanley donwood Universal Everything Radiohead
183
Thom Yorke
67
Nigel Godrich
12
Σχετικά Άρθρα για σένα
Το Mix Grill σας προτείνει
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια