Οι Imam Baildi στο Bolivar

Διαβάστηκε
Με καιρό βροχερό… και με έκδηλη την αγωνία αρκετού κόσμου για το αν τελικά θα διεξαγόταν η συναυλία, μπήκαμε στο Bolivar...[Του Χρήστου Μπεσίρη]

Με καιρό βροχερό… και με έκδηλη την αγωνία αρκετού κόσμου για το αν τελικά θα διεξαγόταν η συναυλία, μπήκαμε κάπως καθυστερημένοι στο Bolivar, στο «Full Moon Party” που είχαν “στήσει” οι Imam Baildi, για να μας ταξιδέψουν με τις μουσικές τους, συντροφιά με την Πανσέληνο.

Με αφορμή την κυκλοφορία της τρίτης τους δισκογραφικής δουλειάς με τον τίτλο «Imam Baildi III», το αγαπημένο συγκρότημα έκανε μια «στάση» στα πλαίσια της καλοκαιρινής του περιοδείας, σ’ ένα χώρο γεμάτο από κόσμο κάθε ηλικίας. Άλλωστε, κύριο χαρακτηριστικό των Imam Baildi, είναι ότι έχουν κατάφέρει να κάνουν κόσμο από όλες τις ηλικιακές ομάδες να τους αγαπήσει και να προσμένει ν’ ακούσει τις ιδιαίτερες μουσικές τους.

Με τραγούδια που ήδη έχουν αγαπηθεί πολύ από το κοινό όπως το «Αργοσβήνεις μόνη», αλλά και τα “τηλεοπτικά” “Μουρμούρα» και «Χωριό μου χωριουδάκι», έστησαν πάνω στην παραλία του Bolivar το ιδανικό σκηνικό, με το φεγγάρι από ψηλά να κινείται και αυτό στους ιδιαίτερους ρυθμούς τους. Ρυθμούς με ήχους από τα Βαλκάνια, από τραγούδια παλιών δεκαετιών, εκφρασμένα με την νοσταλγική φωνή της Ρένας Μόρφης, αλλά και με την δυναμική παρουσία επί σκηνής του MC Yinka, μαζί με τον χθεσινό τους καλεσμένο «Εισβολέα».

Στο τέλος της βραδιάς, η παραλία του Bolivar άρχισε ν’ αδειάζει, ο κόσμος όμως έφευγε με μια γλυκιά νοσταλγία για τις μουσικές των Imam αλλά και για τα τελευταίο καλοκαιρινό ολόγιομο φεγγάρι, όπου οι Imam το πλάνεψαν με «Ακρογιαλές Δειλινά» και θα μείνει ανεξίτηλο στις καρδιές μας, μαζί τους.

ΥΓ : Είναι αρκετές οι φορές όπου σε συναυλίες οι καλλιτέχνες καθυστερούν την εμφάνισή τους, αδικαιολόγητα. Παρόλ’ αυτά, είναι και κάποιες φορές, όπως η αυτή η συναυλία, όπου πλήθος κόσμου, μέχρι την τελευταία στιγμή, περίμενε να δει τα «τερτίπια» του καιρού, και δικαιολογημένα καθυστέρησε στην προσέλευσή του. Ενδεχομένως λοιπόν, η παραγωγή καθώς και οι ίδιοι οι καλλιτέχνες θα μπορούσαν να καθυστερήσουν την έναρξη της συναυλίας, έτσι ώστε μεγάλο μέρος του κόσμου να μην χάσει σημαντικό μέρος αυτής.

IMAM BAILDI

Ορέστης Φαληρέας  dj, μπάσο
Λύσανδρος Φαληρέας  ντραμς
Στέλιος Προβής  ηλεκτρική κιθάρα, vox
Αλέξης Αραπατσάκος  μπουζούκι, vox
Γιάννης Δίσκος  κλαρίνο, άλτο & τενότο σαξόφωνο
Περικλής Αλιώπης  τρομπετα
MC Yinka  φωνητικά
Ρένα Μόρφη  τραγούδιΑξιολόγηση Συναυλιών
Η οργάνωση
Τα τραγούδια του live
Το συγκρότημα - μουσικός
Η διάρκεια της συναυλίας
Ο ήχος
Ο κόσμος
Βαθμός συναυλίας/10 ()
Πες μας την γνώμη σου!
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια