Η επανάσταση του Thom Yorke

Διαβάστηκε
Ο frontman των Radiohead ανακοίνωσε την κυκλοφορία του δεύτερου solo δίσκου του "Tomorrow’s Modern Boxes" μέσω BitTorrentΤο μυστήριο με το νέο δίσκο του Thom Yorke επιτέλους λύθηκε: ο frontman των Radiohead ανακοίνωσε την κυκλοφορία του δεύτερου solo δίσκου του, "Tomorrow’s Modern Boxes".

Για άλλη μια φορά, ο Yorke βρήκε έναν εφευρετικό τρόπο για τη διανομή του άλμπουμ. Κυκλοφορεί μέσω BitTorrent, μια κίνηση η οποία ισχυρίζεται πως, αν είναι επιτυχής, θα μπορούσε να φέρει την επανάσταση στη μουσική βιομηχανία.

"Είναι ένα πείραμα για να δούμε αν το σύστημα είναι κάτι που το ευρύ κοινό μπορεί να αγκαλιάσει", δήλωσε ο Yorke. "Αν δουλεύει καλά θα μπορούσε να είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να δώσουμε πίσω κάποιον ελέγχο του διαδικτυακού εμπορίου πίσω στους ανθρώπους που δημιουργούν το έργο. Να ενεργοποιήσουμε αυτούς τους ανθρώπους που παράγουν είτε μουσική, βίντεο ή οποιοδήποτε άλλο είδος ψηφιακού περιεχομένου για να το πωλούν οι ίδιοι. Παρακάμπτοντας τις αυτό-αναφερόμενες ως πύλες-φύλακες. Αν δουλέψει, ο καθένας μπορεί να κάνει αυτό ακριβώς που κάναμε."

Πρόσφατα, ο Yorke ήταν ένα από τους επικριτές της online διανομής μουσικής, θέτοντας υπό αμφισβήτηση τα ποσοστά των δικαιωμάτων των πλατφορμών ροής όπως το Spotify. Έχει ήδη πραγματοποιήσει μια παρόμοια καινοτόμο απελευθέρωση με το In Rainbows των Radiohead, όπου ο καθένας πλήρωνε όποιο αντίτιμο ήθελε για το album.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το torrent. Το πρώτο τραγούδι του δίσκου, "A Brain In A Bootle", καθώς και το βίντεό του διατίθενται ελεύθερα. Μπορείτε να κατεβάσετε το δίσκο μέσω του BitTorrent έναντι 6 δολαρίων ή να αγοράσετε το βινύλιο μέσω του W.A.S.T.E. store.


Από
Αξιολόγηση
Βαθμός
Βαθμολογήστε το άρθρο/10 ()
Πόσα αστεράκια να πάρει (1-5); Click εδώ!
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Λέξεις Κλειδιά
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια