Τάδε κέφι Βελεσιώτου!

Διαβάστηκε
Τρίτη στις τέσσερις του τρέχοντος. Στο ρυθμό με Καζατζή/ Βελεσιώτου και ξερό ψωμί!Άκουγα καιρό για την φωνή της, έτσι και με έβγαλε από το σπίτι, παρέα με μια φίλη πρωτόπλαστη και ανηφορίσαμε κατά κείθε. Ωστόσο, πριν την έξοδο σπιτιού έριξα μια ματιά στην επίσημη σελίδα του Ρυθμού και παρατήρησα ετεροχρονισμένα , στην διάρκεια της νύχτας, πως έχουνε δώσει ακριβείς συντεταγμένες.

Είναι οι παρακάτω :

Σάββατο 4 και 11 Οκτωβρίου

Η Φωτεινή Βελεσιώτου και ο Βαγγέλης Καζαντζής μαζί με την υπέροχη παρέα τους (Δημήτρης Μπρέντας, Διονύσης Μακρής, Γιώργος Μαγαλιός) συνεχίζουν το μουσικό τους ταξίδι σε νέους προορισμούς ενώνοντας τις καλλιτεχνικές τους δυνάμεις ξεκινώντας από τη μουσική σκηνή «Ρυθμός Stage» τα Σάββατα 4 και 11 Οκτωβρίου.

Αφορμή για αυτή την ετερόκλητη συνεργασία της σπουδαίας ερμηνεύτριας και του νέου ταλαντούχου τραγουδοποιού στάθηκε το τραγούδι "Αποθυμιά" σε στίχους του Γιώργου Γκώνια που συμπεριλαμβάνεται στην πρόσφατη δισκογραφική δουλειά του Καζαντζή που κυκλοφορεί με τίτλο "Έξω απ τα μέτρα" στον οποίο συμμετέχουν επίσης ο Γιάννης Χαρούλης, ο Γρηγόρης Κλιούμης, η Μαρίνα Δακανάλη και ο Κωσταντής Πιστιόλης.

Το πρόγραμμα (στο έχω σε φώτο) ξεκίνησε, λοιπόν, περί τις έντεκα και κάτι ψιλά.

Είχα μια αγωνία, να δω αν αυτή η Φωτεινή είναι όσα φανταζόμουν.

Τελικά δεν είναι! Είναι πολλά περισσότερα από αυτά. Πρόκειται για μια συγκλονιστική περίπτωση φωνής που αποκαλύπτει τον άνθρωπο. Δεν υπήρξε λεπτό η ''Βελεσιώτου'' στη σκηνή. Παρά η Φωτεινή, όνομα και πράγμα, ζυγός στο ζώδιο μιας και εχθές είχε τα γενέθλια της, χωρίς να μας πει τα πόσα κλείνει. Αλλά ποιος νοιάζεται; Μας έδειξε τα πόσα ανοίγει η μουσική, όταν ποιείται από ανθρώπους που την αγαπάνε πραγματικά. Φέρνει κάτι από Μπέλλου και Άσιμο, χωρίς να είναι. Δεν εννοώ καθόλου πως κοπιάρει κάτι από αυτούς, παρά πως μοιάζει να είναι από την ίδια ανόθευτη, από φιλοδοξίες άπληστες και πονηριές, στόφα. Μιλήσαμε και για μια ενδεχόμενη συνέντευξη, οπότε ανυπομονώ να την γνωρίσω καλύτερα για να πούμε όσα σπέρνει ο άνεμος και όσα θερίζει η στιγμή...

Ο τραγουδοποιός Βαγγέλης Καζατζής, πολλά υποσχόμενος, πολύ καλός στα όργανα που διαφεντεύει, με καλή χροιά και αρκετό κέφι. Ωστόσο, μας φάνηκε κάπως υποτονικός στα λεγόμενα, παιζόμενα και του μικροφώνου τα διαπραγματευόμενα. Μας άρεσε συνολικά και δείχνει να έχει να προσφέρει πράγματα ακόμα πιο όψιμα, διανύοντας καιρούς, στιγμές και αναλύσεις.Παίζουν:
Φωτεινή Βελεσιώτου: Φωνή
Βαγγέλης Καζαντζής: Φωνή, κιθάρα, σάζι
Δημήτρης Μπρέντας: Κλαρίνο, γκάιντα, καβάλ
Διονύσης Μακρής: Κοντραμπάσο, μπουζούκι
Γιώργος Μαγαλιός: Τύμπανα, Κρουστά

Είσοδος:12 € (με μπύρα ή κρασί , +3€ το ποτό)
Μπουκάλι κρασί 50€/2 άτομα
Φιάλη ποτού κομπλέ 100€/4 άτομα.

Ώρα έναρξης: 22:30
RythmosStage
Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη 16345, Αθήνα
Τηλ: 210 975 0060 E-mail: info@rythmosstage.gr
Από
Αξιολόγηση Συναυλιών
Η οργάνωση
Τα τραγούδια του live
Το συγκρότημα - μουσικός
Η διάρκεια της συναυλίας
Ο ήχος
Ο κόσμος
Βαθμός συναυλίας/10 ()
Πες μας την γνώμη σου!
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια