Ο Μανώλης Λιδάκης στο Ζυγό

Ο Μανώλης Λιδάκης ξανασυναντιέται με τον Γιάννη Σπάθα και ξεκινά από την Παρασκευή 16 Απριλίου μια σειρά ολιγάριθμων εμφανίσεων στο "Ζυγό".
Δελτίο Τύπου

Πέρασε ήδη μία εικοσαετία που ο Μανώλης Λιδάκης βολτάρει στην ελληνική δισκογραφία ερμηνεύοντας με αξέχαστο τρόπο τραγούδια που οριοθέτησαν εποχές κι έγιναν σύνθημα και κώδικας επικοινωνίας.

Ερμηνευτής με δύναμη, ψυχή και πάθος, μοιάζει να ξέρει από μαράζι, μοιάζει να ξέρει και από κέφι. Κι αυτά τα δύο φιλτράρει και εξισορροπεί σε κάθε του εμφάνιση, όπως αυτές που αναμένονται στον Ζυγό, σε ένα πρόγραμμα αναδρομή στην καριέρα και τις επιτυχίες του. Με υλικό από τους πέντε χρυσούς δίσκους του, αλλά και αγαπημένες του συνθέσεις από τον Μάνο Χατζηδάκι, τον Απόστολο Καλδάρα, τον Γιάννη Σπάθα, τους αδερφούς Κατσιμίχα, τον Ορφέα Περίδη και τον Παντελή Θαλασσινό, ο Μανώλης Λιδάκης θυμάται, τραγουδά και μοιράζεται με το κοινό δύο δεκαετίες καλής ελληνικής μουσικής. Ξεχωριστή θέση στο πρόγραμμα έχει και ο καινούργιος δίσκος του Λιδάκη, Όλα Δικά Μας και Όλα Ξένα, που μόλις κυκλοφόρησε, με 15 τραγούδια, μεταξύ των οποίων και ένα ντουέτο με τον Πασχάλη Τερζή, στο ομώνυμο κομμάτι.

Οι βραδιές στον Ζυγό ζωντανεύουν με τη βοήθεια οχτώ εξαιρετικών μουσικών με προεξέχοντα τον Γιάννη Σπάθα, που ξανασυναντά τον Λιδάκη δέκα χρόνια μετά από τη συνεργασία τους.

Έκπληξη των συναυλιών αυτών η Νάντια Μπουλέ, ολοκαίνουργια παρουσία στον κόσμο της μουσικής, αλλά οικεία μορφή που γίνεται ακόμη πιο οικεία εξαιτίας της ζεστασιάς της φωνής της.

Αναλυτικά, την ορχήστρα απαρτίζουν οι μουσικοί:
Γιάννης Σπάθας: Ηλεκτρική / Ακουστική Κιθάρα
Γιάννης Μπελώνης: Πλήκτρα
Δημήτρης Χουντής: Πνευστά
Νίκος Κασσαβέτης: Τύμπανα
Παρασκευάς Κίτσιος: Μπάσο
Γιώργος Σπηλιόπουλος: Μπουζούκι
Βασίλη Ραψανιώτης: Βιολί

info

Ο Μανώλης Λιδάκης στο "Ζυγό"
Κάθε Παρασκευή & Σάββατο (από 16/4) για λίγες παραστάσεις
Ώρα έναρξης: 10.30μμ
«ΖΥΓΟΣ»: Κυδαθηναίων 22, Πλάκα - Κέντρο Αθήνας
Τηλ. κρατήσεων: 210 3241610
Σταθμός Μετρό που εξυπηρετεί: "Ακρόπολη"
www.manolislidakis.gr
Από
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια