Ο Jack White στο πανεπιστήμιο του Yale

Διαβάστηκε
Σε ένα πανελ όπου το θέμα συζήτησης ήταν οι δίσκοι blues και jazz της εταιρίας Paramount Records.Ο frontman των White Stripes εμφανίστηκε στις 28 Οκτωβρίου στο πανεπιστήμιο του Yale όπου το θέμα συζήτησης ήταν η εξερεύνηση της ακμής και παρακμής της Paramount Records. Στο πάνελ αυτό συμμετείχαν ο πρύτανης του πανεπιστημίου, ο δημοσιογράφος σε θέματα μουσικής Greil Marcus και ο Scott Blackwood της Revenant Records, με τον Jack White να περιγράφει τους δίσκους σαν "ένα μέσο αποτύπωσης μιας κουλτούρας".

Η συζήτηση αυτή έγινε στα πλαίσια της κυκλοφορίας του δεύτερου boxset με τίτλο "The rise & fall of Paramount Records", που θα βγεί στην αγορά στις 18 Νοεμβρίου από τις Third Man και Revenant. Το πρώτο μέρος που κυκλοφόρησε πέρυσι περιέχει κομμάτια από την παλιά εταιρία παραγωγής blues και jazz δίσκων.

Η Paramount Records, μια ιστορική εταιρία που ιδρύθηκε το 1917, είχε συμβόλαια με μεγάλα ονόματα του χώρου, όπως οι Louis Armstrong, Ma Rainey, Fletcher Henderson, Blind Lemon Jefferson, Jelly Roll Morton, King Oliver και Ethel Walters.

Πρίν λίγες μέρες κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι ενός side project του Jack White. Οι The Dead Weather κυκλοφόρησαν το Buzzkill(er). O White θα κάνει 3 live στην Αγγλία μέσα στο Νοέμβρη και ελπίζουμε να περιλάβει και τη χώρα μας στο επερχόμενο tour.Από
Αξιολόγηση
Βαθμός
Βαθμολογήστε το άρθρο/10 ()
Πόσα αστεράκια να πάρει (1-5); Click εδώ!
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Λέξεις Κλειδιά
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια