Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας Furious 7

Διαβάστηκε
Πριν από λίγες ώρες κυκλοφόρησε το τρέιλερ του "Furious 7" που αποτελεί την έβδομη ταινία της σειράς "Fast & Furious". Στο τρέιλερ βλέπουμε ότι ο Paul Walker παίζει για ακόμη μία φορά σημαντικό ρόλο στην ταινία, παρότι σε λίγες εβδομάδες συμπληρώνεται ένας χρόνος από τον τραγικό του θάνατο. Αυτό επιτεύχθηκε με τη βοήθεια της τεχνολογίας καθώς και με ηθοποιούς που έχουν παρόμοιο σωματότυπο, ενώ προσπάθησαν να μιμηθούν μέχρι και τις κινήσεις του. Εκτός από τους γνωστούς ηθοποιούς του franchise σημαντική είναι η προσθήκη του Jason Statham ως "κακού" ενώ έναν μικρό ρόλο στην ταινία θα έχει και ο Kurt Russel (φήμες τον θέλουν να εξελίσσεται σε βασικό χαρακτήρα στην 8η ταινία).

Η σκηνοθεσία της ταινίας ανήκει στον James Wan ο οποίος είναι μετρ των ταινιών τρόμου, καθώς η μοναδική ταινία του που δε θεωρείται τρόμου είναι το "Death Sentence". Κάποιες από τις δημιουργίες του είναι το "Saw" και το "The Conjuring", το οποίο για πολλούς θεωρείται η πιο τρομακτική ταινία της περσινής χρονιάς.

Η πλοκή του "Furious 7" επιστρέφει πλέον στα γεγονότα μετά την τρίτη ταινία και δε συνεχίζει να παρουσιάζει τα όσα συνέβησαν μέχρι εκείνο το σημείο όπως οι τρεις προηγούμενες. Όλα αυτά βρίσκουν τον Ian Shaw (Jason Statham) να αναζητάει εκδίκηση από τον Dominic Toretto (Vin Diesel) για τον θάνατο του αδερφού του.

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στην Αμερική στις 3 Απριλίου 2015, ενώ δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για τη χώρα μας.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Τρέιλερ:

Από
Αξιολόγηση
Βαθμός
Βαθμολογήστε το άρθρο/10 ()
Πόσα αστεράκια να πάρει (1-5); Click εδώ!
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Λέξεις Κλειδιά
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια