Η Μελίνα Κανά στο "Ρυθμός Stage"

Η ξεχωριστή παρέα της Μελίνας Κανά κλείνει τον πετυχημένο κύκλο των χειμερινών και εαρινών της παραστάσεων που την ταξίδεψαν σε όλες της γωνιές της χώρας, με δύο μοναδικές εμφανίσεις στο Ρυθμός Stage.
Δελτίο Τύπου

ΜΕΛΙΝΑ ΚΑΝΑ
...
...ΣΤΟ "ΡΥΘΜΟ" ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΟΝΟ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ!!!
30 Απριλίου, 1 Μαΐου
Μαζί της ο Haig Yazdjian
Συμμετέχει ο Μιχάλης Παπαζήσης


Η ξεχωριστή παρέα της Μελίνας Κανά κλείνει τον πετυχημένο κύκλο των χειμερινών και εαρινών της παραστάσεων που την ταξίδεψαν σε όλες της γωνιές της χώρας, με δύο μοναδικές εμφανίσεις στο Ρυθμός Stage.

Η Μελίνα Κανά μας χαρίζει απολαυστικές στιγμές με τη ζεστή φωνή της. Έχοντας τραγουδήσει τους πιο σημαντικούς σύγχρονους τραγουδοποιούς, ύστερα από πολλές επιτυχημένες συνεργασίες και περιπλανήσεις στα διάφορα είδη του Ελληνικού πενταγράμμου, επιστρέφει πιο ολοκληρωμένη και γεμάτη εμπειρίες στο κοινό της για να θυμίσει στους παλιότερους και να γνωρίσει στους νεότερους το ευρύ, ιδιαίτερο και πολύ ξεχωριστό ρεπερτόριο της. Τραγούδια του Σωκράτη Μάλαμα, του Θανάση Παπακωσταντίνου, του Νίκου Ξυδάκη, του Γιάννη Παρίση, του Πέτρου Δουρδουμπάκη και του Παντελή Θαλασσινού αναμιγνύονται αρμονικά με κάποιες διασκευές - έκπληξη που θα κάνουν σίγουρα πολλή αίσθηση.

Επί σκηνής τη συντροφεύει ο κορυφαίος στο ούτι μουσικός Haig Yazdjian, παγκοσμίου φήμης σολίστας και συνθέτης. Μαζί εξερευνούν τα μονοπάτια των αρμενο-αραβικών μελωδιών μέσα από τις δικές του συνθέσεις, αλλά και από την πλούσια παράδοση της ανατολίτικης μουσικής.

Η Μελίνα Κανά, στην πιο ώριμη ερμηνευτική της στιγμή, επιστρέφει στις «ρίζες» της με όπλο την ικανότητά της να μεταμορφώνεται, ανάλογα με το τραγούδι, από κορίτσι σε γυναίκα. Οι παλιές και νεότερές της επιτυχίες παντρεύονται με ένα νοσταλγικό αλλά και κεφάτο πέρασμα στους δρόμους του ρεμπέτικου και καλού λαϊκού τραγουδιού και μαζί με τον Haig Yazdjian μας υπόσχονται μία ανεπανάληπτη μουσική εμπειρία.

Στο πρόγραμμα συμμετέχει ο Μιχάλης Παπαζήσης με τη χαρακτηριστικά ιδιαίτερη φωνή του που ξεχώρισε και στις συνεργασίες του με την Ελευθερία Αρβανιτάκη και το Γιάννη Κότσιρα, ερμηνεύοντας τραγούδια που έχουμε αγαπήσει...

Τους ερμηνευτές πλαισιώνουν έξι κορυφαίοι μουσικοί: Γιώργος Μακρής στη γκάιντα και τις φλογέρες, Γιώργος Θεοδωρόπουλος στο πιάνο και τα πλήκτρα, Δημήτρης Πάντος στις κιθάρες, Τάκης Φραγκούς στο μπάσο, Θοδωρής Παπαστάθης στα ντραμς, Γιώργος Βασιλάκης στο μπουζούκι και το λαούτο. Τον ήχο φροντίζει ο Γιώργος Καριώτης.

info
Η Μελίνα Κανά στο "Ρυθμός Stage"
Μαζί της ο Haig Yazdjian και ο Μιχάλης Παπαζήσης
Παρασκευή 30 Απριλίου & Σάββατο 1 Μαϊου
Ώρα έναρξης 22:30 
Τιμή εισιτηρίου 15€
Ρυθμός Stage: Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη - Αθήνα
Επικοινωνία: Τηλ. 2109750060, www.rythmos-stage.gr
www.melinakana.gr, www.myspace.com/haigyazdjian
Από
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια