Ζακ Στεφάνου & μΠάντα Κοάλα: Παρουσίαση δίσκου

Ζακ Στεφάνου και η μΠαντα-Κοάλα μετά από τις επιτυχημένες εμφανίσεις τους, παρουσιάζουν live, το Σάββατο 8/5 στο "ΚοοΚοο", το νέο τους album με τίτλο Koalaboration...
Δελτίο Τύπου

ΖΑΚ ΣΤΕΦΑΝΟΥ  ΚΑΙ Η ΜΠΑΝΤΑ ΚΟΑΛΑ
ΣΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΟΥΣ ALBUM ME ΤΙΤΛΟ
“KOALABORATION”

ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΜΑΙΟΥ, ΚΟΟΚΟΟ LIVE MUSIC BAR

Ζακ Στεφάνου και η μΠαντα-Κοάλα μετά από τις επιτυχημένες εμφανίσεις τους, παρουσιάζουν live το νέο τους album με τίτλο Koalaboration, που κυκλοφορεί στις 10 Μαΐου από την inRealTime Records.  Τα δέκα τραγούδια του νέου δίσκου θα παρουσιαστούν ζωντανά το Σάββατο 8 Μαΐου, στο Κοοκοο live music bar.  Ο Ζακ Στεφάνου επανέρχεται με πιο ώριμο ήχο, δυναμικούς ρυθμούς και μελωδίες  και με την καταλυτική συμβολή της μΠάντα- Κοάλα, πειραματίζεται σε ποπ δομές και ροκ ανατροπές.

Μαζί τους γιορτάζουν με μια guest εμφάνιση, ο Vassilikos (Raining Pleasure), o Kύριος Κ., ο Σπύρος Γραμμένος και ο Βαγγέλης Μαρκαντώνης (Ανοιχτή Θάλασσα). Μετά την παρουσίαση του δίσκου ακολουθεί  πάρτυ με ένα αφιέρωμα στην τελευταία πενηνταετία  όπου ο Ζακ  Στεφάνου και η μΠάντα –Κοάλα θα παίξουν-τραγουδήσουν-χορέψουν όλα τα είδη της χορευτικής μουσικής σε ένα συμπυκνωμένο ασταμάτητο medley! Επίσης θα ακουστούν τραγούδια από τους δυο προηγούμενους δίσκους του Ζακ Στεφάνου καθώς και επιλεγμένες διασκευές που αντιπροσωπεύουν το συναυλιακό ύφος της μΠάντα-Κοάλα.

Kookoo live music bar
Ιάκχου 17, Γκάζι
Τηλ: 210-3450930
www.kookoo.gr
Οι πόρτες ανοίγουν στις 22.30
Eίσοδος με ποτό: 12€
Από
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια