Ο Χρήστος Θηβαίος στο ΣτΝ

Ο Χρήστος Θηβαίος επιστρέφει στο Σταυρό του Νότου για 4 παραστάσεις με αφορμή την κυκλοφορία του νέου, live album του "Πιο πέρα από τα μάτια".
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΗΒΑΙΟΣ
ΠΙΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
7, 8, 14 & 15 ΜΑΪΟΥ

Ο Χρήστος Θηβαίος επιστρέφει στο Σταυρό του Νότου για τέσσερις ακόμα βραδιές. Μετά τις δέκα sold out εμφανίσεις του Οκτωβρίου, οι οποιές αποτέλεσαν και το υλικό της νέας δισκογραφικής δουλειάς του, με τίτλο Πιο Πέρα Από Τα Μάτια, ο Χρήστος Θηβαίος επιστρέφει στην κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου. Μαζί με τέσσερις εξαιρετικούς μουσικούς ανατρέχει στα τραγούδια του, από τους δίσκους των Συνήθων Υπόπτων και τα τραγούδια για το Μεγάλο Θυμό μέχρι τις συνεργασίες του με το Θάνο Μικρούτσικο και την πρόσφατη προσωπική του δουλειά Πέτρινοι Κήποι.

Μέ νέες ενορχηστρώσεις, πασίγνωστα τραγούδια όπως το Ημερολόγιο, Ο Άμλετ της Σελήνης και το Πόσο Πολύ Σ’ Αγάπησα, ταξιδεύουν παρέα με... «κρυμμένα» διαμάντια, το «Αν Ακούς», «Πιο Πέρα Από Τα Μάτια», τη «Τράπουλα» και πολλά άλλα. Συμμετέχουν: Δημήτρης Γιαννόπουλος (πνευστά), Πέτρος Βαρθακούρης (μπάσο), Γιάννης Αγγελόπουλος (τύμπανα), Βαγγέλης Στεφανόπουλος (πλήκτρα, ηλεκτρική κιθάρα), Χάρης Κρεμμύδας (ηχοληψία) και Γιάννης Δίπλας (επιμέλεια φωτισμών).
Οργάνωση παραγωγής: Σταμάτης Στεβής.

info
Ο Χ.Θηβαίος στο Σταυρό του Νότου (Κεντρική Σκηνή)
7, 8, 14 & 15 Μαϊου
Τιμή εισιτηρίου: 15€ (με ποτό)
Ώρα έναρξης: 22.30
ΣτΝ: Φραντζή & Θαρύπου 37, Νέος Κόσμος - Αθήνα
Επικοινωνία:  Τηλ. 210 9226975, www.stn.gr
Πρόσβαση με Μετρό: Σταθμός "Συγγρού-Φιξ"
www.zaimi43.gr/thivaios.htm
Από
Οι Απόψεις μας
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια