Τα Προσεχώς: Insurgent

Διαβάστηκε
Η Tris και ο Four επιστρέφουν γεμάτοι θάρρος στη συνέχεια του Divergent...Πριν από περίπου ένα χρόνο, προβλήθηκε η ταινία "Divergent" βασισμένη στο  ομώνυμο, πρώτο από τα τρία βιβλία επιστημονικής φαντασίας της Veronica Roth. Όπως έχουμε συνηθίσει τον τελευταίο καιρό, έρχεται στη μεγάλη οθόνη και η συνέχειά της με τίτλο "Insurgent". Η σκηνοθεσία ανατέθηκε στον Robert Schwentke ("Flightplan", "RED"), ο οποίος όπως ανακοινώθηκε θα αναλάβει και το πρώτο μέρος από το τρίτο και τελευταίο κεφάλαιο της σειράς με τίτλο "Allegiant: Part 1" (αυτό το σπάσιμο σε δύο κομμάτια του τελευταίου μέρους έχει καταντήσει κακή "μόδα" πλέον). Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους δεν έχουμε αλλαγές, με τους Shailene Woodley, Theo James, Kate Winslet και Miles Teller να κλέβουν την παράσταση. Σημαντική είναι η προσθήκη της Naomi Watts στο ρόλο της Evelyn. Η επίσημη πρώτη στη χώρα μας θα γίνει στις 19 Μαρτίου με τίτλο "Η τριλογία της απόκλισης: Ανταρσία".Λίγα λόγια για την υπόθεση:

Η Tris και ο Four, φυγάδες πλέον, αναζητούν απαντήσεις και συμμάχους στον απόηχο της εξέγερσης. Κυνηγημένοι από την ηγέτη των Erudite, Jeanine Matthews, ξεκινούν έναν αγώνα ενάντια στον χρόνο ώστε να ανακαλύψουν γιατί οι Abnegation θυσίασαν τις ζωές τους για αυτούς. Επίσης, μυστήριος παραμένει ο λόγος για τον οποίο οι κυβερνώντες των Erudite θέλουν να τους σταματήσουν πάση θυσία. Στην προσπάθειά τους αυτή, η Tris θα έρθει αντιμέτωπη με τις επιλογές του παρελθόντος, αντιμετωπίζοντας τη μία πρόκληση μετά την άλλη, με σκοπό να ξεκλειδώσει την αλήθεια και να προστατέψει όσα αγαπά.Trivia

-    Η μεταφορά των συγκεκριμένων βιβλίων στη μεγάλη οθόνη είναι από τα πιο επιτυχημένα νεανικά franchise καθώς η ταινία "Divergent" έφερε στα ταμεία των παραγωγών πάνω από 288 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Το γεγονός αυτό οδήγησε στη δημιουργία του "Insurgent".

-    Σε μια προσπάθεια να αποτραπούν spoilers και γενικότερες διαρροές, ο τίτλος της ταινίας κατά τα γυρίσματα ήταν "Mineral".

-    Αρχικά για τη θέση του σκηνοθέτη προοριζόταν ο Neil Burger, δημιουργός της πρώτης ταινίας. Τελικά δεν τα κατάφερε λόγω του ασφυκτικού χρονοδιαγράμματος του "Divergent".

-    Η Shailene Woodley έκοψε τα μαλλιά της για τις ανάγκες της ταινίας "The Fault in Our Stars" και αποφάσισε πως δε ήθελε να φορέσει περούκα για τα γυρίσματα του "Insurgent". Στο βιβλίο, η Tris, την οποία υποδύεται, κόβει μεν τα μαλλιά της αλλά όχι τόσο κοντά όσο στην ταινία.
Από
Αξιολόγηση
Βαθμός
Βαθμολογήστε το άρθρο10/10 (1)
Πόσα αστεράκια να πάρει (1-5); Click εδώ!
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια