Τα Προσεχώς: Pixels

Διαβάστηκε
Η επιστροφή του Chris Columbus θα τραβήξει σίγουρα τα βλέμματα των retro gamers!Ο Chris Columbus, γνωστός από τα "Home Alone 1 & 2" και τις δύο πρώτες ταινίες της σειράς του Harry Potter, επιστρέφει με μια δροσιστική καλοκαιρινή κωμωδία. Ο λόγος για το "Pixels" που θα τραβήξει σίγουρα τα βλέμματα των retro gamers και όχι μόνο. Το σενάριο φέρει την υπογραφή των Timothy Downling, Tim Herlihy, Patrick Jean αλλά και του Adam Sandler. Ο τελευταίος είναι ταυτόχρονα και πρωταγωνιστής της ταινίας, υποδυόμενος το ρόλο του Sam Brenner, ενώ θα τον πλαισιώνουν οι Peter Dinklage, Kevin James, Michelle Monaghan και Josh Gad. Η πρεμιέρα της ταινίας στην Αμερική θα γίνει στις 23 Ιουλίου, ενώ δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για τη χώρα μας.Λίγα λόγια για την υπόθεση:


Το 1982, με την ελπίδα να υπάρξει επικοινωνία με εξωγήινη ζωή μέσα σε πνεύμα συμφιλίωσης, η NASA έστειλε μια χρονοκάψουλα στο διάστημα με εικόνες και πλάνα από τη ζωή και τον πολιτισμό της Γης. Ωστόσο, οι εξωγήινοι παρερμηνεύουν τα διάφορα βίντεο από κλασσικά arcade παιχνίδια ως κήρυξη πολέμου και επιτίθενται στη Γη, χρησιμοποιώντας χαρακτήρες από γνωστά video games, όπως είναι για παράδειγμα ο Pac-Man, ως μοντέλα. Ο πρόεδρος τον Η.Π.Α. με σκοπό να βρει μια λύση καλεί τον καλύτερο παιδικό του φίλο, Sam Brenner, ο οποίος ήταν πρωταθλητής σε τέτοιου είδους παιχνίδια κατά τη δεκαετία του '80, αν και πλέον δεν έχει σχέση με το... άθλημα. Έτσι ο Sam ηγείται μιας ομάδας retro gamers με στόχο να νικήσουν τους εξωγήινους, έχοντας στην κατοχή τους όπλα βασισμένα σε αυτά των video games.Trivium


-    Η ταινία δανείζεται αρκετά στοιχεία από ένα επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς κινουμένων σχεδίων "Futurama" (πιο συγκεκριμένα το τρίτο επεισόδιο της τέταρτης σεζόν, πρώτη προβολή 2002). Στο εν λόγω επεισόδιο ο πρωταγωνιστικός χαρακτήρας ζητάει από μια μηχανή να του δείξει πώς θα ήταν η ζωή αν έμοιαζε με βιντεοπαιχνίδι.
Από
Αξιολόγηση
Βαθμός
Βαθμολογήστε το άρθρο/10 ()
Πόσα αστεράκια να πάρει (1-5); Click εδώ!
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια