Ζακ Στεφάνου και η μΠάντα-Κοάλα @ Kookoo, 8/5/2010

Παρουσίαση δίσκου= η αφορμή!Μετά την τελευταία του δισκογραφική δουλειά «Ένας όμορφος κόσμος»(2005) ο Ζακ Στεφάνου μέσα σ αυτή την εβδομάδα κυκλοφορεί τον νέο του δίσκο. Έτσι το Σάββατο που μας πέρασε, τον παρουσίασε  στο Kookoo live music  bar μαζί με την μΠάντα Κοάλα..

Η μΠάντα Κοάλα είναι:

Dennis Κωνσταντινίδης : φωνή, κιθάρα
Λεωνίδας Κουγιουμτζόγλου: ντράμς
Andre Nικάκης: ηλεκτρικό μπάσο
Cathy Idra: φωνή, φωνητικά

Οι πόρτες άνοιξαν στις 22:35 και όσο περιμέναμε πετάχτηκε ο Ζακ Στεφάνου και ζήτησε συγνώμη για την ταλαιπωρία και ότι σε λίγο θα περνούσαμε μέσα.

Το Live άρχισε με τα καινούργια κομμάτια (όλα εξαιρετικά), τα οποία ήταν σχετικά μαζεμένα στην αρχή του προγράμματος, ανάμεσά τους παρεμβάλλονταν λίγες διασκευές ή ανέβαιναν οι καλεσμένοι και έλεγαν από δύο κομμάτια ο καθένας.

Οι καλεσμένοι ήταν:

ο Vassilikos (Raining Pleasure)

ο Πάνος Μουζουράκης

(το ένα από τα δύο κομμάτια που είπε, απ όσο κατάλαβα, το έχει πει και στον δίσκο)

o Kύριος Κ

ο Σπύρος Γραμμένος

ο Βαγγέλης Μαρκαντώνης (Ανοιχτή Θάλασσα),

Το κοινό ήξερε όλα τα κομμάτια και τραγουδούσε συνεχώς, όπως ήξερε και όλες τις χορευτικές κινήσεις που έδειχνε ο Ζακ Στεφάνου στο δεύτερο μέρος του προγράμματος= αφιέρωμα στην τελευταία μουσική πενηνταετία! Σ αυτό το μέρος, βάζω τον εαυτό μου στην κατηγορία «δεν-μπορώ-να-χορέψω-από-τα-γέλια». Βέβαια ήμασταν λίγοι σ’ αυτή την κατηγορία. Οι υπόλοιποι έκαναν ό,τι έκανε ο «Ζακ μας»! Το αφιέρωμα αυτό είχε ό,τι μπορείς να σκεφτείς, από Μichael Jackson μέχρι  Βουγιουκλάκη και το «χάλυ γκάλυ» και τόοοοοοσα άλλα…

Η ώρα περνούσε, ο κόσμος δεν έφευγε, το κέφι μόνιμο, η μΠάντα- Κοάλα κατεβαίνει και μένει ο Ζακ με την κιθάρα του. Ύστερα, ανέβηκαν ξανά ο Σπύρος Γραμμένος (κλικ) και Βαγγέλης Μαρκαντώνης και μετά ξανά ανέβηκε η μπάντα  και μετά πάλι έμεινε ο Ζακ για δύο τελευταία κομμάτια και η ώρα πήγε πέντε…!

Ήταν ακριβώς όπως έγραφε το δελτίο τύπου:

«Μετά την παρουσίαση του δίσκου ακολουθεί πάρτυ! με ένα αφιέρωμα στην τελευταία πενηνταετία όπου ο Ζακ Στεφάνου και η μΠάντα –Κοάλα θα παίξουν-τραγουδήσουν-χορέψουν όλα τα είδη της χορευτικής μουσικής σε ένα συμπυκνωμένο ασταμάτητο medley! Επίσης θα ακουστούν τραγούδια από τους δυο προηγούμενους δίσκους του Ζακ Στεφάνου καθώς και επιλεγμένες διασκευές που αντιπροσωπεύουν το συναυλιακό ύφος της μΠάντα-Κοάλα.»

Η αλήθεια είναι ότι στεναχωρήθηκα πολύ που δεν πήγα όλο τον χειμώνα να τους δω. Με αυτό το live πήρα μια γεύση για το τι έχασα. Θα επανορθώσω από δω και στο εξής όμως. …

Στο myspace μπορείς να ακούσεις μερικά κομμάτια από τον καινούργιο δίσκο και από το http://www.zakstefanou.ws/ μπορείς να τον παραγγείλεις !

Ο Όμορφος Κόσμος πειραγμένος…


Από
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια