Ο Ringo Starr για τους Beatles: Ήμασταν τέσσερα αδέρφια!

Διαβάστηκε
Ο Ringo Starr, ο ντράμερ των Beatles, με αφορμή την επικείμενη εισαγωγη του από τον Paul McCartney στο  Rock And Roll Hall of Fame στις 30 Μαΐου, μίλησε για τις σχέσεις που είχαν τα μέλη της αγγλικής μπάντας.

 Σε συνέντευξή του δήλωσε: "Μπορούσα να διατηρήσω την ειρήνη, αν υπήρχε κάποια έκρηξη ανάμεσα στους Beatles. Συνήθως σμίγαμε ξανά στο σπίτι μου και αυτό ήταν. Είχαμε όλοι προσωπικότητα, ήμασταν τέσσερα αδέρφια. Αγαπούσαμε όλοι ο ένας τον άλλον βαθιά, αλλά ξυπνάς ένα πρωί και έχεις κακή διάθεση και απλώς γίνεται τόσο μεγάλο και πράγματα συμβαίνουν."


Συνέχισε: "Βρισκόμουν ξαφνικά σε μία μπάντα με τρία αδέρφια.
 Ναι, μου λείπουν οι άλλοι- Δεν μπορείς να μην σου λείπουν τα αδέρφια σου."


Σχετικά με τη μουσική της μπάντας ανέφερε : "Αποδείξαμε σε όλους πως ήταν λάθος και πως η μουσική είναι πιο σημαντική από ένα όνομα. φτιάξαμε εξαιρετική μουσική και είμαι ειλικρινά περήφανος για αυτό σήμερα."


Ο τελευταίος προσωπικός του δίσκος  με τίτλο 'Postcards From Paradise' κυκλοφόρησε τη δευτέρα, 30 Μαρτίου. Πρόκειται για τον 18ο προσωπικό του δίσκο και τον πρώτο του από το 2012 (τότε 'Ringo 2012').


Παραθέτω κι ένα κομμάτι που μου αρέσει πάρα πολύ! Με έντονη την παρουσία  ντραμς.Η φωτογραφία προέρχεται από το site The Bubble.
Από
Αξιολόγηση
Βαθμός
Βαθμολογήστε το άρθρο/10 ()
Πόσα αστεράκια να πάρει (1-5); Click εδώ!
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Λέξεις Κλειδιά
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια